Gigantti arvostelun kommentointi

13.7.2013
Edulliset hinnat, mutta


Puoli tähteä annan siitä, että Gigantissa on edulliset hinnat, mutta muut tähdet jää saamatta kun yleensä kaupassa ei löydy kuin niitä kalliimpia laitteita.

Viime kuussa etsin modeemia ja Gigantin edullisimmat laitteet olisivat riittäneet, mutta eipä koko kaupasta löytynyt kuin yksi 99 euron hintainen laite. Ostin modeemin toisesta kaupasta.

Ajattelin 12.7.2013 ostaa elämäni ensimmäisen DVD-soittimen ja nytkin olisi Gigantin hintaluokan edullisimmat kelvanneet. Eipä löytynyt Gigantista kuin niitä yli sadan euron maksavia laitteita. Ostin LG:n laitteen toisesta kaupasta. Yllätys oli melkoinen kun tänään postiluukusta kolahti Gigantin uusin tarjouslehti - nyt löytyisi LG:n laite tarjoushintaan 49 euroa ja varastotilanteen mukaan löytyy ihan samaisesta kaupasta, josta eilen myytiin normaalihinnalla ei ooooota.

Giganttiin mennessä törmäsin kolmeen vapaaseen myyjään, joiden toimenkuvaan ei kuuluneet DVD-laitteet. Seuraavaksi sain odotella oikean myyjän palvelua. Kaupasta poistuessa yksi kassa toimi ja toisessa notkui tympääntyneen näköinen nainen puhelimessa. Poistuessa näpyttelin kaikista epäkohdista punaista nassua...


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Gigantti arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu