Travellink arvostelun kommentointi

11.7.2013
Huijarifirma


Ostin joulukuussa 2012 itselleni liput Travellinkiltä lähteäkseni maailmanympärysmatkalle (Tansania-Intia-San Fransisco-Helsinki). Jostain syystä sivu nosti matkojen hinnat todella korkeiksi, kun ne tilasi kaikki kerralla, joten asiakaspalvelun neuvoa kuunnellen tilasin matkan useammassa erässä, jolloin siitä tulikin oikein edullinen.

Ongelmat alkoivat, kun viikko ennen matkaa loukkaannuin enkä voinutkaan lähteä matkaan: asiakaspalvelu muuttui nihkeäksi, matkani peruttiin vasta useamman sähköpostin lähettämisen jälkeen ja minut tyrkättiin Travellinkin oman vakuutusyhtiön (AceClaims/aceeuropetraveller.com) hoteisiin.

Yritin ensin tehdä hakemuksen Acen nettisivuilla, mutta sivu kaatui, aina samassa kohdassa. Soitin asiakaspalveluun, jossa minulle kerrottiin erittäin huonolla suomella, että sivu ei toimi, vaan hakemus tulee tehdä sähköpostitse. Toimitin vakuutusyhtiölle heidän pyytämänsä tiedot: lääkärintodistus, sairaslomatodistus ja kuntoutussuunnitelma sekä nivaskan erilaisia palautustietoja Travellinkiltä.

Pian sain pyynnön toimittaa lääkärintodistus ajankohdalta, joka oli lähempänä matkaa. Toimittamani lääkärintodistus oli noin viikko ennen matkaa ja sairaslomapaperit kattoivat ajan viikosta ennen matkaa yli kaksi viikkoa sen jatkumisen jälkeen. Kysyin, miltä ajankohdalta paperit tarvittaisiin. En koskaan saanut vastausta.

Tämän jälkeen olen jatkanut AT:n kanssa inttämistä tähän päivään asti. Tapaukseni käsittely on tänä aikana monta kertaa hylätty perusteettomana, mutta se on aina otettu uudestaan käsittelyyn, kun olen vaatinut perusteluita sen hylkäämiselle. Vakuutusyhtiö kysyy koko ajan samoja papereita ja tietoja eikä suostu tarkistamaan aiempia viestejään.

Travellink itse on ollut äärettömän nihkeä auttamisessa: asiakaspalveluun soitettaessa ohjataan suoraan AceTravelsiin ja pelkkiä lentokenttäveroja selvittäviä papereita sai pyytää kuluttajansuojavirastolla uhaten.

Nyt matkan perumisesta on puoli vuotta, rahoja ei ole tullut takaisin penniäkään


8 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Travellink arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu