Tattoo Studio Black Arts arvostelun kommentointi

23.5.2013
Hirvittävä hinta huonosta jäljestä


Olin ystäväni seurana tatuointiasialla.

Ensimmäinen varoitusmerkki on se, että tatuoija osallistuu "diileihin". Yksikään kunnioitettava tatuoija ei sellaiseen lähde.

No, itse eräässä Tampereen tunnetuimmassa liikkeessä kaikki tatuointini ottaneena tiedän kuitenkin jotain jäljestä ja siitä, mitä sen pitäisi olla.

Ystäväni otti tekstitatuoinnin ja lopputulos näyttää siltä kuin sen olisi tehnyt joku kunnon "tärinöissä". Jälki on kammottava.

Jossain puolustettiin yrittäjää väärin kirjoitettujen tatuointienkin suhteen. No, jos asiakkaalla on väärin kirjoitettu luonnos, olisi tatuoijan ymmärrettävä huomauttaa asiasta kauniisti, ts. oletko nyt aivan varma.

En suosittele kenellekään, tatuoija ei ole niin ammattitaitoinen kuin antaa ymmärtää. 90-luvun lopulta löytyy lähipiiristä vielä rumempia tatuointeija tältä henkilöltä tulleina, tosin tuolloin johtuivat siitä, että hän yritti "hakata" ne liian syvälle ja tuloksena oli lähinnä musta arpikudosmöntti. Siinä suhteessa hän on oppinut, kai.

Kehotan kaikkia tätä firmaa miettiviä katsomaan ensin muita tamperelaisia portfolioita ja lukemaan arvioita. Kehotan myös tutustumaan yleiseen hintatasoon, koska kansallisella, jopa kansainvälisellä tasollakin parempaa jälkeä saa samaan hintaan, ehkä jopa halvemmalla.


10 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Tattoo Studio Black Arts arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu