Multitronic arvostelun kommentointi

11.4.2013
Kiertäkää kaukaa


Aika saman suuntaisia kokemuksia tuntuu olevan useammallakin asiakkaalla kyseisestä puljusta. Tilasin kuulokkeet elokuussa 2009, joita en koskaan saanut. Kyse oli pienestä summasta, joten en heti lähtenyt kysymään asiasta. Kuitenkin saman vuoden puolella soitin asiakaspalveluun, jossa asiaa pahoiteltiin ja luvattiin hoitaa kuntoon. Vedottiin väärinhinnoitteluun ja siihen, että asiasta on kulunut niin pitkä aika ym. No, yllättäen mitään ei kuulunut, joten tympääntyneenä jätin asian hoitamisen sikseen.
Lokakuussa 2010 lähetin sähköpostia ja tiedustelin jälleen asiaa, enkä tähän päivään ole vastausta saanut. Luettuani muiden kokemuksia kyseisen yrityksen toiminnasta, alkaa todellakin vaikuttaa, että väärinhinnoittelu on yrityksen vakiintunut käytäntö. En varmaan muuten jaksaisi asiasta alkaa vänkäämään, mutta muiden kokemuksia eri puolilta luettuani otan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen. Ilmeisesti luottavat siihen, ettei ihmiset jaksa pikkusumman takia ryhtyä toimiin. Onneksi nyt työttömänä ollessani riittää aikaa tähänkin asiaan paneutumiseen.
Kiitosta voin jakaa asiakaspalvelun suomenkielen taidosta puolen tähden verran, siihen ne kehumisen aiheet sitten jääkin..


6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Multitronic arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu