Travellink arvostelun kommentointi

5.3.2013
en todellakaan suosittele


Tilattu matka ei toteudu.
Kun lentoyhtiö muuttaa kaikkia varattuja lentoja ilman mitään perusteluja, ei Travellink voi vaihtaa lentoja toiselle yhtiölle, vaan ehdottaa korvauksen hakemista lentoyhtiöltä.
Lentojen muutokset ilmoitetaan myös kahdella eri kerralla (useamman viestin jälkeen) ja lisäksi niissäkin on virheellistä tietoa.
Samaan aikaan ko. yritys kuitenkin myy täysin samaa pakettia, joka on tilattu, toisen lentoyhtiön kautta (ja suorilla lennoilla) samaan hintaan.


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


HM
29.9.2017 12:35
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Varaat matkan Travellinkin kautta. Sivustossa ei voikaan maksaa Nordean pankissa? Miten se on mahdollista? Soitat tiedusteluun ja siellä ällöttävän teennäinen ääni selittää, että syy on Barcelonassa ja he eivät voi mitään.

Maksat OP:ssä ja maksu menee, koskaan ei tule takaisin varausilmoitusta. Soitat uudestaan Travellinkiin ja ilmoittavat, että matkaa ei ole ja sitten pankki ehkä joskus maksaa takaisin. He eivät voi tehdä mitään, koska "tällaista vain tapahtuu."

Mitä paskaa?
Alpo Salminen
14.1.2019 17:43
  (IP-lokaatio: Tampere, Finland)
Samansuuntaisia kokemuksia Travellinkista (kolminkertainen laskutus, asiakaspalvelu puhelimessa vain vaikeaelkoisella englannilla, peruutus vaikeaa, perintää tyhjästä eli peruutetusta varauksesta). En siis suosittele missään tapauksessa!
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Travellink arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu