Ellos arvostelun kommentointi

30.1.2013
Huono asiakaspalvelu / tietosuojaOlen muutamia kertoja tilannut Ellokselta lähinnä vaatteita, joka kerta olen niihin ollut pettynyt, mutta takaisinlähettämisen vaivaan en ole viitsinyt ryhtyä, rätit todella heikkolaatuisia.

Nyt tuli paikallisesta Siwasta tekstari, olisi kuulemma paketti noudettavissa. Harmi vaan kun en ole mitään tilannut. Kävin kurkaamassa omilla sivuillani, ja hups, siellähän on näköjään tilauksesta tiedot mitä en todellakaan ole tehnyt. No se hyvä puoli tietenkin, että lähetys pitäisi maksaa noudettaessa ja pakettiahan minun ei tarvitse noutaa sehän palautuu jossain vaiheessa lähettäjälle.

Otin asiakaspalveluun yhteyttä, jopa useammankin kerran ja joka kerta saan ihme sönkötysvastauksia missä ei ole päätä eikä häntää. Viimeisessä heidän vastauksessaan asikaspalvelija oli sitä mieltä, että joku samanniminen henkilö on muistanut varmaankin väärin sähköpostiosoitteensa !
Tämän asiakaspalvelijan päähän ei tunnu mahtuvan se, että pitäisihän sillä henkilöllä olla salasanakin kirjautuessaan, hän vain hokee siitä sähköpostiosoitteesta ??

Minulle ainakin riitti ELLOS, kielsin jo kuvastojen lähettämisen ja vaadin myös, että poistavat kaikki tietoni asiakasrekisteristään, sillä jos Elloksella on noin heikko tietosuoja, että kuka vaan, joka tietää sähköpostiosoitteeni pääsee sillä kirjautumaan sivuilleni, niin huh, huh! Sillä tätä mieltähän se asiakaspalvelija oli!

5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (raportoi asiaton arvostelu)


KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, niin kirjoita uusi arvostelu.


 
KommentitFacebook-kommentit:

« Kaikki Ellos arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu