Ifolor arvostelun kommentointi

13.1.2013
Oli ennen parasta, nyt ei voi edes tilata enää!


Tähän asti olen aina tilannut Ifolorilta, kuvien laatu on hyvä ja tarjouksia on usein ja tekniikka on toiminut erinomaisesti. Näin ei kuitenkaan ole enää, sillä Ifolor uudisti tilausjärjestelmänsä vuoden 2012 loppupuolella ja uuden järjestelmän ovat rakentaneet jotkut aloittelijat, jotka eivät osaa koodata lainkaan!

Ensinnäkään kuvien tilaus ei onnistu läheskään kaikilta koneilta, vaikka päivittäisi uusimmat Javat ja Flashit ja silloinkin kun se onnistuu, ei latauksen etenemisestä näe mitään indikaattoria. Latauksen onnistumista joutuu seuraamaan verkonvalvontaan tarkoitetuilla erikoistyökaluilla, joilla ainoastaan näkee että dataa siirtyy ja yhteys pysyy päällä.

Nyt, Tammikuussa 2013 tilanne oli muuttunut entistäkin heikommaksi. Webbipalvelun kautta tilaus oli täysin mahdotonta, data ei lähde enää mihinkään. Asensin koneelle Ifolorin tilausohjelman, jonka kanssa pääsin jo valitsemaan kuvat sekä koot, mutta turhaan. Tämäkään ei muodosta yhteyttä tilauspalveluun, vaan herjaa verkkovirheestä. Totesinkin, että valokuvien tilaaminen on nyt täysin mahdotonta.

Tässä on vain yksi esimerkki siitä, miten erinomaisesti toimiva palvelu voidaan tuhota, kun päästetään aloittelijat tekemään uudistus. Palvelu on täysin rikki, ja varmasti vaikuttaa aika lailla Ifolorin liikevaihtoon, että heiltä ei pysty ostamaan palvelua millään keinolla.

Lisäksi tämän kanssa meni taas yli tunti aikaa hukkaan, joten tuskin jaksan enää yrittää, elleivät palaa takaisin vanhaan tilausjärjestelmään, jonka jälkeen tilaisin kuvia mielelläni.

PLUSSAT:
- Oli ennen erinomaisen laadukas ja helppo käyttää
- Tarjouksia tosi usein
- Tarjousaikana kaikkein edullisin
- Runsaasti eri kuvatuotteita

MIINUKSET:
- Uusi tilausjärjestelmä täysin susi
- Ainakaan tällä hetkellä mahdotonta tehdä tilausta


17 / 17 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


peijo
30.1.2013 18:20
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Samaa vikaa.Olen ihmetellyt että mikä vittu on.Antoivat ohjaustakin,ei auttanut mitään.
anssi meriläinen
31.5.2013 21:57
  (IP-lokaatio: Tampere, Finland)
Täsmälleen saman havainnon tein, kun olisin tilannut parisataa kuvaa Ifolorilta. Käytin Fotonettia ja Ifoloria molempia ja nyt todella jää tilaamatta. Asiakaspalvelu kysyy, onko selain uusin, vaikka kirjoitin heille, että on se, 21-versio ja on just nyt ladattu Javat ja Flashit ja todellakaan ei edes yhtä kuvaa saa ladattua.
Pitäkööt palvelunsa
taisto
2.9.2013 21:37
  (IP-lokaatio: Akaa, Finland)
jo kolmatta päivää yritystä, ei onnistu enää kuvien tilaus. Latausohjelma kuulemma jo ifolorin mielestä vanhentunut vaan ei onnistunut netissä kään VERKKOVIRHE... voi voi on niitä onneksi kuita firmoja.
Maarit
13.11.2013 20:41
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Ei onnistu täälläkään. Ei tilausohjelmalla eikä suoratilauksena netin kautta. Viime vuonna yli tuhannen valokuvan tilaus onnistui kivuttomasti mut nyt kaikki lässähtää alkumetreille.
Ifolor kommentoi lokakuussa 2013 seuraavaa:
"Pahoittelemme tilausvaiheessa ilmenneitä ongelmia. Tilausohjelman optimointivirhe on asia jota pyrimme parhaillaan selvittää. Emme ikävä kyllä tiedä, mistä ongelma johtuu, mutta pyrimme korjaamaan asian tuota pikaa. Tilausohjelma on kuitenkin näppärä ohjelma, ja erittäin suosittu, siksi on erittäin harmillista ettei se toimi kunnolla."

No, kun tilausohjelmalla/suoratilaus netin kautta ei onnistu, tilasin kuvat muistitikulta Ifolorin suosituksen mukaan. Muistitikulla oli yli 1200 valokuvaa mutta kotiin saapui vain 61 paperista valokuvaa. Odottelen Ifolorilta vastausta että mihin loput kuvat ovat kadonneet.

Kesällä sain vielä yli 1000 valokuvan tilauksen tehtyä (tuskien kautta). Odottelin kuvia mutta kotiin saapui vain yksi suurennos ja lasku siitä. Tästä viikon kuluttua soittelin Ifolorille ja sieltä kerrottiin että valokuvat on postitettu pakettina lähimpään asiamiespostiin. Täh. Heidän nettisivuillaan sanotaan asiakaslupauksessa jotta: "Toimiva logistiikka taas puolestaan takaa, että voimme toimittaa kuvatuotteet nopeasti ja kätevästi postitse suoraan kotiin." Pyysin antamaan tiukkaa palautetta pakkausosastolle. Kaiken lisäksi posti ei kertonut minulle että paketti odottaa, käy hakemassa omasi. Siellä asiakaspalvelija kommentoi omaa puutteellista informointiaan sillä että paketin saapumispäivänä heillä oli ongelmia tietojärjestelmien kanssa eivätkä saaneet kaikkia saapumisilmoituksia lähetettyä. Odotin siis valokuvia kotiin mutta ne seisoivatkin postissa ja kukaan ei muistanut kertoa siitä minulle... arrggh.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Ifolor arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu