Verkkokauppa.com arvostelun kommentointi

10.1.2013
verkkokaupan suositusvirtalähde räjäytti firmani kovalevyt


Hain Kalasataman liikkeestä firman editointilaitteistoon uuden virtalaitteen. Pyysin myyntiavustajalta luotettavaa, kestävää ja turvallista. Valinta oli hänelle hyvin selkeä: Corsair hx1050m professional series.

Olen asentanut useisiin tietokoneisiin komponentteja aikaisemminkin ja koneen sisäiset liitännät ovat minulle hyvin tuttuja. Asennettuani Corsairin virtalähteen ohjeiden mukaisesti seuraten ohjetta vanhan virtalähteen vaihtamista uuteen jo olemassaolevassa kokoonpanossa: "Disconnect all the power
cables... and all other peripherals... Connect the SATA cables to your SATA... hard drive´s power sockets"... switch to the ON position"

Levyt eivät käynnistyneet ja lopulta otin yhteyttä atk huoltoon. Pitkän testauksen jälkeen selvisi että koneesta on kärähtänyt 4 kovalevyä hx1050en STANDARDISTA POIKKEAVIEN RISTIINKYTKETTYJEN sata powerliitäntöjen takia! Oma vikani oli, että käytin standardijohtoja.

Kirjoitin pitkän, teknisesti spesifin reklamaatioselvityksen ja ainoa vastaus jonka sain oli "...Tutustuin laitteen käyttöohjeisiin. Niiden lukemisen jälkeen asentaminen ei aiheuta kuvailtua vaaratilannetta..." Pyysin selvitystä siihen, miksi tällaisia standardista poikkevia osia edes myydään? (koska mitään lisätehoja siitä ei saa). Ei siihenkään mitään vastausta.

Koska he eivät tunnusta riskiä, todennäköistä on, että aika moni muukin tulee räjäyttämään kovalevynsä näiden "turvallisetn ja luotettavien" virtalähteiden takia. Ja verkkokaupasta tulee lyhyt, geneerinen posti, ilman vastausta yhteenkään esitettyyn kysymykseen. Tähän viestiin kielletään vastaamasta ja vastanneella henkilöllä ei ole yhteystietoja. Ei enää keskustelua.

Sivyillaan mainostavat, että: "Toisin kuin muilta kasvottomilta nettikaupoilta, meiltä Verkkokauppa.comista saat myös aidon ja parhaan palvelun ...ja asiakkaan tyytyväisyys on aina meille tärkeintä."

Päinvastoin, minua kohtaan he olivat kasvottomia, palvelu oli epäluotettavaa ja asiakkaan tyytyväisyydellä ei ole heille p***** väliä.


10 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Samuli Seppälä
15.5.2013 8:17
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Verkkokauppa.comilla ei ole liikettä Kalasatamassa. Onko mahdollisesti mennyt firmat sekaisin?
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu