Gigantti arvostelun kommentointi

8.1.2013
Verkkokaupan toimitus


Hiukan aikaista alkaa kommentoimaan mutta verkkokaupassa on nähtävissä pientä kusetuksen makua; tilasin kameran ja melko pian sähköpostiin tuli ilmoitus että tilaus on käsittelyssä sekä
seurantakoodi matkahuoltoon.

Ongelma vain että matkahuollon seurantakoodissa lukee "Ennakkoilmoitus". Tuo ennakkoimoitus on luotu kiusaamaan ihmisiä ja luulemaan että paketti olisi jo matkahuollolla vaikka se on vasta "jossain".

Asiasta kiivastuneena luin netistä arvosteluja joissa ennakkoilmoituksen jälkeen on mennyt päiviä ennenkuin matkahuollolla status on muuttunut "otettu kuljetukseen".

Nykyään täytyy verkkokaupan kilpailla ulkomaisten verkkokauppojen kanssa ja yhtenä kilpailuvalttina pidetään nopeutta (olen tutustunut aiheeseen työni kautta). Huolestuttavaa että asiakkaille luodaan mielikuvaa nopeasta käsittelystä vaikka kyse on siitä että tietokone automaattisesti tekee operaatioita ajastettuna ja lähettelee sähköposteja itsekseen - ilman että tavara oikeasti lähtee varastosta.

Gigantin vahvaksi valtiksi nousee 30 päivän kokeiluoikeus joka on ainut syy miksi tilasin Gigantin verkkokaupasta - kalliimmalla kuin muualta.


4 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


asiakas
6.2.2013 9:10
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Olisit lukenut hieman tarkemmin mitä gigantin sivuilla sanotaan. Gigantin keskusvarasto sijaitsee Ruotsissa mistä tavarat toimitetaan. Sähköpostiin tulee ilmoitus kun tavarat lähtevät Ruotsista mutta matkahuolto ottaa tuotteen toimitukseen sitten kun se on Helsingissä. Matkahuoltohan toimii vain Suomessa.

Mistään kusetuksesta ei siis ole kyse vaan kannattaisi hieman tarkemmin lukea tilauksen tiedot ennenkuin alkaa täällä(kin) huutelemaan
js
16.7.2013 11:42
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
mitä höpäjät?tilasin puhelimen,toimituspäivä maksimissaan 5arkipäivää jolloin ilmoitus sähköpostiin että lähetys helsingissä ja matkahuolto ottanut vastaan,siitä jo 4arkipäivää...kumpiko on hidas?mielestäni tässä käytetään selvästi kuluttajan mielikuvaa "nopeasta toimituksesta"
Härkä vankkuri
10.10.2013 1:22
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
Kun tilaa niin aina kestää, saattaa olla "hämeenlinnan jakelukeskuksessa 3pv" mutta vielä pahempi on matkahuolto asiakaspalvelu: jos myyt jonkun tavaran ja tietysti ostaja on ihan ventovieras niin tulee mieleen käyttää bussiennakkoa (vastaaava:postiennakko) MUTTA kannattaa varautua siihen että vaikka paketti menee perille kahdessa päivässa niin jos vastaanottaja asuu paikkakunnalla jossa toimii matkahuolto asiamies niin kestää 8-14 arkipäivää ennenkun sinun tilille tulee rahat. Kävi minulle juuri näin, kun huomasin että minun myymä tavara oli lunastettu niin tilasin itselleni toisen (myymisen syy) ja xxzzz.. nyt kun pitäisi lunastaa niin rahat istuu matkahuollossa. kaiken lisäksi minulle tulee lisäpalvelu maksua 6,70/pv (varastointimaksu) Kun en pääse lunastamaan omaani. Jos menisi "matkahuollon omalle asemalle" niin rahat saapuvat 2-4 pankkipäivässä. Tästä ei ole mainitaa hinnastossa / ehdoissa mutta "usein kysytyt.." löytää maininnan 2-14 päivää riippuen milloin on lunastettu ja missä..
NinniK
26.8.2018 1:35
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
No ehkä sieltä saa huono palvelua mutta ainakin suht edulliset on tuotteet verrrattuna muihin ja niille saa myös usein alennuskoodeja http://tarjoushaukka.fi/alennuskoodi/gigantti/ . Esim. verkkokauppa.comiin ei ole koskaan alennuskoodeja!! kalliiksi muuttunut.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Gigantti arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu