Hobby Hall arvostelun kommentointi

8.2.2021
Kusetus firma!


Tilattiin jenkkisänky noin puolivuotta sitten. Ja tilauksesta ei ole muuta kuin huonoja kokemuksia. Ostimme sängyn osamaksulla.

Ensinnäkin toimituskulut maksoivat n. 60e ja sänky tuli 3kk myöhässä. Eikä sitä edes kannettu sisälle asti.

Ja nyt huomasimme että sängystä on vielä melkein saman verran maksamatta kuin lähtiessä.

Sänky maksoi 599e ja toimituskulut n. 60e eli yht. 660e. Kun olimme maksaneet n. 170e jäljellä oli vielä 591e. Eli 70e vähentynyt laskun hinnasta.. Eli korkoihin mennyt ilmeisesti kolminkertainen määrä.

Joka kuukausi hintaan on tullut 8e korko ja 3e tilinkäsittelymaksu.

Soitimme hobby hallille ja sieltä vastasi huonosti suomea puhuva nainen (oletettavasti venäläinen). Kerroimme asian ja hän vastasi vain tylysti että itse olette hyväksyneet meidän maksuehdot ja että lueppa ne uudelleen. Sitten kun pyysin selittämään tämän ihmeellisen asian että miten korkoihin menee enemmän rahaa kuin itse sänkyyn hän selitti epämääräisesti vaikka mistä korosta. Mainitsi normikoron ja kuukausittaisen koron ja todellisen vuosikoron ja tilinkäsittelymaksut. Ja puhui 15%:sta vaikka meidän sopimuksessa lukee vain 1,25% koroista. Missään ei oltu mainittu monista eri koroista eikä varsinkaan 15% korosta. Ja sitä paitsi näyttäisi siltä että korot ovat yli 200% koska 170e maksusta vähenee vain 70e sängyn hinnasta. Ja nainen yritti koko ajan siirtää taakkaansa ja käski minua soittamaan laskutusyhtiölle. Vaikka eihän ne siitä tiedä muuta kuin sen mitä olemme maksaneet ja mitä maksamatta ja ne me nähtiinkin jo itse netistä joltain sivulta.

EN IKINÄ OSTA TÄÄLTÄ ENÄÄ MITÄÄN ENKÄ SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN.


6 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Hobby Hall arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu