Kärkkäinen arvostelun kommentointi

24.1.2021
Hidas asiakaspalvelu ja tuotearvostelu hylätään


Kirjoitin asiallisen palautteen Kärkkäisen verkkokaupasta tilaamaani "Einhell Classic TC-ID 1000 E" iskuporakoneen ongelmista, laadusta ja myös sen hyvistä puolista. Koko tuotearvostelu hylättiin vaikka käsittelin siinä tasapuolisesti sen hyviä ja huonoja puolia.

Kun ensin otin yhteyttä Kärkkäisen asiakaspalveluun, kesti melkein viikon ennen kun tuli lopullinen vastaus mitä tekisin tuotteessa olevan sähköturvallisuuteen liittyvän virheen kanssa.

Vastasivat että voin palauttaa sen sinne, mutta ei minulla ole aikaa alkaa postittamaan takaisin kun ei ole takeita olisiko vaihtolaite ollut silti sen parempi. Jos senkin joutuisi palauttamaan, ehtisi 30 päivän verkkokaupan palautusoikeus loppua minkä Kärkkäinen myöntää.

Asiakaspalvelun toisinaan käsittämättömän hitauden takia en välttämättä uskalla suositella Kärkkäisen verkkokauppaa sillä jos tulee ongelmia, ei ole sanottua että ongelmia saadaan ratkottua määräajassa. Parempi on asioida suoraan myymälässä jos mahdollista.

Tuotearvostelun hylkääminen vailla selitystä miksi se hylätään kun siihen on kerran mahdollisuus on erikoista. Jos tuotearvosteluiksi hyväksytään vain myönteisiä asioita sisältäviä tekstejä, ei niillä ole mitään arvoa jos huonoja asioita ei saa tuoda julki.

Tuotearvosteluita tulee voida antaa myös siksi, että tiedot mahdollisista ongelmista tavoittaisivat ostajat ja että myös valmistaja saisi tiedon siitä ja alkaisi satsata laadunvalvontaan.


8 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Lassi V
27.10.2021 21:09
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Tuotearvostelut julkaistaan, jos niihin ei liity ongelmia. Eli jos asiakkaalla on tuotteen kanssa ongelmia, niin niistä ei saa tuotearvostelussa mainita, jos haluaa arvostelunsa jalkaistavaksi. Eihän tuotearvostelujen tähtimäärä olisi muuten lähellä viittä.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Kärkkäinen arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu