Power arvostelun kommentointi

20.10.2020
Tuotteiden varaus ostettaessa ei toimi


Vältä, jos tuotteet saatava päivämäärään mennessä - varastosaldot ja tuotteiden varaus ei toimi!

Tilasin kodinkoneita keittiöremppaan kuukauden päähän. Tuotteita oli verkkokaupan mukaan varastossa eli heti toimitettavissa, joten uskaltauduin luottamaan, että toimitus kuukauden kuluessa varmasti onnistuu. Kahden viikon jälkeen sain ilmoituksen, että toimitus viivästyy, eikä ehdi sinne ostohetkestä kuukauden päähän. Joten toimitettavien tuotteiden varastosaldo tai varaaminen ei ole toiminut, koska verkkokaupan mukaan niitä oli tilaushetkellä ja sen jälkeenkin saatavilla keskusvarastosta.

Kun sain viivästymisilmoituksen, niin tuotteita oli lisäksi silloinkin ostettavissa verkkokaupasta heti, mutta kaikkia ei ole keskusvarastolla, vaan osa ostettavissa samaan tapaan kotiin toimituksella myymälästä, mutta näillä ei voi paikata saatavuutta, koska "toimitustapaa ei voi muuttaa". Eli voisin heti ostaa tuotteen lyhyellä toimituksella olettaen että saldot pitävät paikkansa, mutta samaan aikaan niitä ei voida toimittaa minulle!

Älä siis luota Powerin varastosaldoihin, tuotteiden varaamisen toimivuuteen tai toimitusarvioihin! Tilaa vain, jos olet valmis odottamaan pitkään, että tuotteet ehkä joskus saapuvat.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


anne
22.4.2021 15:27
  (IP-lokaatio: Hämeenlinna, Finland)
tämähän on juuri sama mitä minulle tapahtui. Tilasin kaikki keitiökoneet Powerilta, koska toimitus luvattiin 4-7 päivässä. Nyt olen odotellut lähes 2 kuukautta. Koska pakko tehdä muutto nyt täytynee hankkia retkikeitin ja antaa pakasteiden sulaa. Minäkään en jatkossa osta enää mitään Powerilta.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Power arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu