Travellink arvostelun kommentointi

13.8.2020
Travellink huijaa, otan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen.


Peruutin kahden hengen Pariisin lennot (17-29.3.) 9.3. koronan vuoksi. Oletin saavani sopimuksen mukaisen 80 % palautuksen. Soitin lukuisia kertoja kesän aikana, kunnes 29.7. minulle väitettiin että palautus on maksettu jo 9.3. Kävin pankissa tarkistamassa asian, no, rahoja ei ollut tullut. Soitin pankin ohjeistuksen mukaan uudestaan, jolloin väitettiin että maksu on suoritettu 20.7. Soitin tänään kolme kertaa, odotin yli puoli tuntia, sitten virkailija (joka kerta eri) pyysi odottamaan sen ajan kun asia tarkistetaan, mutta koskaan hän ei palannut linjalle. Taitaa tulla iso puh.lasku turhasta toivosta. Nyt otan yhteyttä viranomaisiin, koska Travellinkillä on edelleen sivusto josta voi tulla huijatuksi.


8 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


ko
2.1.2021 11:10
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
"Tuttua toimintaa" ..kyllä tällaiset Travellink/supersaver ja klarnat pitäisi saada vastuuseen mten huijaavat ihmisiä ihan tarkoituksella.
Leena Hytti
2.2.2021 16:27
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Myös minä edelleen odotan rahojani, vaikka otimme vielä heidän erillisen lisävakuutuksen mahdollisen peruutuksen varalle.Matkamme piti myös olla maaliskuussa 2020, mutta kun sitten sattui jotain korona-maailmassa.
markku silvonen
21.4.2021 8:52
  (IP-lokaatio: Lagos, Portugal)
Varasin joustavan lipun hki-riga-lissabon matkalle, canceled. Nyt eivät vastaa sposteihin ym. eikä puhnoakaan ole missään esillä? Kuluttajavalituksen kautta pitää mennä.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Travellink arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu