Gigantti arvostelun kommentointi

8.8.2020
Myyjät valehtelevat yrittäessään myydä kalliimpia tuotteita


Olen huomannut että aina kun olen valinnut Gigantin nettisivuilta tuotteen ja menen ostamaan sitä myymälästä niin AINA yrittävät myydä kalliimpaa tuotetta valitsemani sijaan. Haukkuvat valitsemaani tuotetta huonoksi ja kertovat että sitä ei kannata kenenkään ostaa. Kysyin että miksi myytte niin huonoja tuotteita? Ei järkevää vastausta vaan aletaan vaan saarnaamaan kalliimman laitteen puolesta ja moititaan valittua tuotetta jopa valehtelemalla sen ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista.

Paras oli kun kysyin pesukoneelle kotiinkuljetusta ja kantamista ihan perille asti. Myyjä kysyi että eikö sinulla ole kavereita? Vastasin vain että ei ja kysyin perille kantamisesta uudelleen. Sanoi että no voin itse tulla avuksi kantamaan viidellä kympillä. Tilasin koneen toisesta nettikaupasta perille kannettuna.

Asioin kyllä varmaan Gigantissa (verkossa) jatkossakin, mutta myymälään en mene jos ei ole aivan pakko. Suosittelen tätä ostotapaa myös muille jotka haluavat valitsemansa tuotteen ilman turhaa vääntöä.


8 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Eikka
17.12.2020 10:03
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Eikä muuten kannata ostaa gigantin verkkokaupastakaan. Varastosaldo näytti ostptapahtumassa +200, toimitusaika 2-7vrk. Nyt on mennyt kolme viikkoa ja tuli viesti että vielä 5 viikkoa menee. Aivan uskomatonta touhua.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Gigantti arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu