Netrauta.fi arvostelun kommentointi

4.8.2020
Lukekaa näitä arvosteluja ennen kuin harkitsette Netrautaa!


Olisi pitänyt uskoa tätä internetin ihmeellistä maailmaa.

Netistä kun tilaatte, niin osaattekin varmasti lukea, että kuinka on monella käynyt. Myös täällä! Viikkojen viiveellä tuli paketti perille.

Kaupalla ei ole minkäänlaista asiakaspalvelua. He myyvät kyllä tuotteen myyntipalvelun puhelinnumerossa tai, jos ostat kaupasta tuotteesi suoraan, mutta jos sen kanssa tulee ongelmia, niin olet todella pulassa. Minulla esim. puuttui paketista tavaraa.

Netraudalla on ainoastaan puhelinnumero myyntipalveluun. He eivät siis auta missään ongelmissa, eikä voi edes yhdistää, tai antaa puhelinnumeroa suoraan kauppaan, tai jollekkin, joka voisi asiassa auttaa, vaan kehottavat täyttämään jonkun hemmetin lomakkeen netin kautta. Sitten saat odotella taas ties kuinka kauan kunnes, joku ottaa yhteyttä. Sitten puuttuvaa osaa saat odotella taas viikkoja. Asiakaspalvelu on aivan siis alkeellisella tasolla. Valheita valheiden perään.

Hyvityksiä luvattu ongelmasta, mutta niitäkään ei ole näkynyt. Tämä ei ole ensimmäinen vale tosiaan minkä kaupan henkilöstöstä joku syöttää. Ei voi kerta kaikkiaan uskoa sanaakaa mitä henkilökunta suustansa päästää.

Uskomaton putiikki ja on ihme, että tälläinen yritys on vielä pystyssä.

Välttäkää, jos pystytte!


4 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Netrauta.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu