Netrauta.fi arvostelun kommentointi

3.7.2020
Saunanvalo ja trampoliini


Mökille rakensin pihasaunaa ja löysin Netraudasta haluamani valaisimen löylyhuoneeseen. Tilasin tuotteen ja toimituksessa meni viikon yli luvatun toimitusajan sekä puinen etusäleikkö oli halki, asiasta reklamoin sähköpostilla kuvien kera ja luvattiin lähettää uusi tilalle, viikon päästä sain paketin ja vein sen mökille 350km päähän. Jätin paketin valmiiksi sähkömiehelle, joka seuraavalla viikolla ilmoitti paketissa olevan valaisimen lasinen kupu..no eihän siinä auttanu muuta kuin puuliimalla korjata ja vahaa päälle alkuperäiselle säleikölle...ei menny ensi kosketus ihan putkeen kyseisen pajan kanssa.

Muutama viikko sitten tilattiin pojalle syntymäpäivälahjaksi samaisesta paikasta trampoliini, mitään seurantalinkkiä toimituksesta ei saatu ja useiden kyselyjen jälkeen ei selvinnyt saadaanko tuote toimitusajan puitteissa kotiin, tänään soittamalla myyntipalveluun selvisi että asiakaspalvelu on laittanut puhelimen kiinni suuren soittomäärän vuoksi (mitä?). Nyt joudumme 5-vuotiaalle antamaan syntymäpäivälahjaksi kuvan trampoliinista, jota hän on jo vuoden kovasti toivonut.

Ymmärrän, että monesti ilmoitetut toimitusajat ovat arvioita mutta täysi välinpitämättömyys asiakkaita kohtaan on tarpeetonta ja tulen pitämään huolen, ettei kukaan sosiaalisessa verkostossani tule ikinä tilaamaan kyseiseltä yritykseltä mitään, maksan heille erotuksen mikäli jokin tuote on muualla kalliimpi.


9 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Netrauta.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu