Hobby Hall arvostelun kommentointi

28.6.2020
Amatööri toimintaa... :(


Surkeaa ja epäilyttävää toimintaa! Tilattiin 2 puhelinta n. 200€ kpl hintaan, eli n. 400€ tilaus. Tilaus meni norm. läpi. Vajaan viikon päästä tuli viesti että kyseinen tuote on loppu, mutta saavat lisää n. 3 vko:n kuluttua ja toimittavat sitten meille.

Odotimme tuon ajan ja sitten heiltä tulikin viesti että eivät valitettavasti saa tuotetta myytäväksi. Koko tämän prosessin ajan heillä oli sama tuote myynnissä 1 viikon toimitusajalla, mutta n. 250€:n hinnalla???

Miten on mahdollista että 2020- luvulla yksikään nettikauppa saa myydä tuotetta, jota heillä ei oikeasti ole. Eikä varmaa tietoa saatavuudesta, mutta silti myyvät nopeahkolla toimitusajalla?

Ja sitten vielä kehtaavat myydä täsmälleen samaa tuotetta (siis myös saman värisenä), kalliimmalla ja lyhyemmällä toimitusajalla.

Tämän jälkeen tilasimmekin samat tuotteet eräästä toisesta firmasta, kun huomasimme tuotteen hinnan tippuneen heilläkin tuohon n. 200€:n. Tuotteet tulivat n. viikossa kuten lupasivat. Eli tuotetta oli kuitenkin markkinoilla ja tuohon samaan hintaa.

Ja nyt ottaa periaatteen vuoksi päähän se, että kun luen iltapäivälehtiä netissä, niin heidän mainoksensa pyörii edelleen jatkuvasti näytölläni.


9 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Hobby Hall arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu