Beauty Studio Phoenix arvostelun kommentointi

26.6.2020
Pitkäaikaisen asiakassuhteen päättyminen


Olen ollut Phoenixi asikas yli 10 vuotta. Kävin Mariamilla niin pitkään, kuin hän oli Suomessa. Olen sairastellut vuodesta 2008 asti ja Mariam oli valmis tulemaan leikkaamaan minun hiukseni myös Meilahteen. - Yrityksen siirryttyä Hannelle, siirryin hänen asiakkaakseen. Olen tykännyt käydä siellä. Erityisen hyvää on ollut se, että pääsen hissillä autoparkista suoraan kampaamoon ja paikkoja on aina. Ympäristö on ollut viihtyisä ja siisti, henkilökunta ystävällistä ja palveluhenkistä. Näin olin kokenut.

Eilen 25.6.20, hellepäivänä, sain kuitenkin jääkalikoita niskaani!!!! En kerro tässä tarkemmin omista sairauksistani,mutta Hanne tietää ne ja tietää, että tilanteeni on mennyt huonompaan suuntaa.

Kävin viimeksi Hannella helmikuussa ennen kuin tuli yli 70 vuotiaiden "ulkonaliikkumiskielto". Nythän se on kumottu, mutta oma tilanteeni ei enää salli juuri liikkumista kodin ulkopuolella. En ole ollut kuitenkaan huolissani, koska minulla on noin pitkä asiakassuhde KAMPAAJAANI. Niinpä sitten eilen soitin Hannelle ja sanoin, että pyytäisin häneltä palvelusta: voisiko hän tulla meille kotiin ja leikata minun hiukseni ja laittaa raidat, itse voisin sitten pestä hiukseni ja föönata. Sain häneltä reippaan ja kipakan vastauksen: MINÄ EN TEE KOTIKÄYNTEJÄ. Yritin sanoa hänelle, että maksan kyllä myös tuntipalkan, ettei hän häviä rahallisesti. Hanne myös tietää, että asun aika lähellä ja kotini ei ole murju ja ehdotukseeni sisältyi vielä, että voisimme tavata puutarhassa. Vastaus oli edelleen sama. Enkä voinut sitten muuta kuin kiittää ja toivotaa hyvää jatkoa!

Olin aika järkyttynyt kuinka joku yrittäjä voi noin kylmän rauhallisesti päättää pitkäaikaisen asiakassuhteen, joka mielestäni oli hyvässä kunnossa. Pitäisikö tässä nyt sitten todeta, että onhan se mukava, että joillakin yrittäjillä menee niin hyvin koronakevään jälkeenkin, ettei asiakkaan etua ja asiakassuhteen säilymistä kannata edes harkita.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Beauty Studio Phoenix arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu