Louhi Networks arvostelun kommentointi

17.6.2020
Asiakaspalvelu pääpiirteittäin surkeaa


Olen ollut louhen asiakkaana ehkä yli 15 vuotta. Aluksi kun firma oli pieni ja palveluhenkinen, niin kaikki pelasi joka mittarilla erittäin hyvin. Olen joutunut harmikseni huomaamaan, että kun toiminta kasvanut, niin palveluiden laatu ja ennenkaikkea asiakaspalvelu on kärsinyt ja pahasti.

Meillä on tällä hetkellä heillä 12 verkkotunnusta ja muutamissa web hotelli.

No nyt kun apua olisi kiireesti kaivattu, niin ok, asiakaspalveluun pääsi heti läpi ja sain huoleni kerrottua. Pyysivät että laitan sähköpostitse ongelmakuvakusen. No pistin, kesti pari vuorokautta, eikä mitään kuulunut, soitin uudestaan, sitten jotain tapahtui. Kesti taas päivä pari, ja lopputulos oli että kaikki tiedot menetetty. Ei ollutkaan varmuuskopioita vaikka ensimmäisen yhteydenoton aikana tuli selväksi että 7 päivän varmuuskopiot on. Viimeisen puhelun jälkeen totesivat että sori eipä tiettykkään että tietokantoja ei varmuuskopioida kuin muutama epämääräinen(?) päivä (jos sitäkään, todennäköisesti eivät kehdanneet sanoa että niitä ei varmuuskopioida ollenkaan vaan se on meidän vastuulla.) Jos minun kaikki pitää hoitaa ja huolehtia itse niin eikös silloin minulla pitäisi olla virtuaalipalvelin tai oma serveri tuolla toimiston IT kopissa?

No tässä tuhoutui meidän tietokanta ja siinä samassa "hieman" työtä. (juu, oma moka mutta otetut varmuuskopiot ei auttaneetkaan kun tietokantoja ei varmuuskopioidakaan samalla lailla). Selvisi sitten tänään, että 7 päivän varmuuskopiot ei koskekaan tietokantoja.

Asiakaspalvelussa viittä vaille naurettiin ja toivotettiin hyvää loppupäivää. Niin nauran minäkin, ja puljusta siirtyy kaikki palvelut toiselle toimijalle, jolla toimii asiakaspalvelu ja tekninen tuki.

Toinen joka heiltä puuttuu niin tiketöintijärjestelmä, eli sähköpostiviestiin ei tule automaattista vastausta että se on otettu käsittelyyn, eli asiakas jää täysin tyhjän päälle. Sähköpostiviestissä kerroin heti ongelman ja verkkosivuston ja linkkasin mikä tietokanta on rikki, niin eivät sitä edes vaivautuneet klikkaamaan. Eli ainakaan ei ole asiakaslähtöinen asiakaspalvelu. Kehtasivat yhden hakemiston palautuksesta kuitenkin laittaa 25e laskun, vaikka hakemistoon ei mitään palautunutkaan (siellä oli konfiguraatiofile, jonka luulin hajonneen, mutta se olikin ehyt, mutta tietokanta olikin joka oli deletoitunut siitä mun virheellisestä konfiguraatiosta).

Itse rikoin tietämättömyyttäni/huolimattomuutta järjestelmän, se ei ollut Louhen vika, mutta jos mainostetaan että varmuuskopiot ajetaan vuorokauteen kerran tai pari ja säilytetään viikon, ja sitten niitä ei olekaan, niin haisee kusetukselle...

Annoin puolikkaan lisätähden siitä, että ensimmäisen asiakaspalvelusoitton päässä oli positiivinen asiakaslähtöinen kaveri, mutta sillä kuitenkin unohtui hoitaa lupaamansa homma. Sanoi vielä lopuksi että hän pollaa tukisähköpostilaatikkoa, ja ottaa meidän tapauksen käsittelyyn. Ei v...u ottanut, ja sen takia tehdään nyt hitonmoinen työ uusiksi.

Lisäksi harmittaa, kun olen aiemmin firmaa suosittanut useille yrittäjäkollegoille ja tuonut heille useita asiakkaita, mutta tästä lähdin kelkka kääntyy kyllä. Toki olihan niillä laajoja tietoliikennehäiriöitä perä jälkeen vuosi takaperin ja senkin ne hoitivat yllättävän huonosti, pelkästään tiedottamisen näkövinkkelistä ja vähättelivät koko tilannetta.

Hitto että harmittaa. Olisivat pitäneet laadun ylhäällä, eihän tämä ihan halvin pulju ole, mutta olen lähtenyt siitä olettamasta että laatu maksaa. Mutta ei pidä paikkaansa ainakaan minun kokemnukseni pohjalta.
0 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Louhi Networks arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu