Halvat Hinnat verkkokauppa arvostelun kommentointi

15.6.2020
Muistikortin tilaus


Tosi surkeaa toimintaa 32 gt muistikorttia on odotettu 2 kk Eikä korttia kuulu, asiakaspalvelu sanoo että kortti on matkalla 15-20 arkipäivää piti mennä. Koronan syyksi postin hitautta väitetään. Hirveän epämääräistä toimintaa. Kun haluan peruttaa tilauksen ja haluan rahani takaisin, niin asiakaspalvelusta vastataan että muistikortti pitää palauttaa heille ensin, ennen ei rahoja saa takaisin. Miten voi palauttaa sellaista jota ei koskaan ole saanut? Älkää hyvät ihmiset luottako kyseiseen firmaan
Vastine HalvatHinnat.com:lta

Vaikka se ehkä tuntuu hassulta niin koronapandemia vaikuttaa myös rahdin kulkuun. Halvat Hinnat palauttaa tuotteen hinnan tai lähettää uuden tilalle, jos tuote katoaa matkalla. Ilmeisesti tässä tapauksessa seurannassa näkyy tilauksen olevan yhä matkalla asiakkaalle eikä silloin ole syytä rahojen palautukseen.


2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


A a
17.7.2020 23:42
  (IP-lokaatio: Vantaa, Finland)
Kyllä Turkulaisen kauppiaan pitää huutonsa vastata. Jos lupaa toimittaa tuotteen tietyssä ajassa niin se on selkeä sopimuksen rikkomus jos ei siihen kykene. Abdullah syyttää postia tai ruuhkaa vaikka ei ollut koronaa. Kuitenkin myyjä valitsee kuriirin ja se 0on myyjän vastuulla että pitää lupauksensa. Kaupan peruutus on perusteltua, kun myyjä rikkoo sopimusehtojaan. Mutta tämä Kiinaan naamioitunut Turkulainen vaan jaksaa vedättää ja pyyhkii Suomen kuluttajan suojalla.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Halvat Hinnat verkkokauppa arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu