Supersaver.fi arvostelun kommentointi

3.6.2020
Kelvotonta touhua!


Omat kokemukseni ovat täysin yhteneväiset edellisen henkilön kanssa. Erotuksena oli, että sekä meno- että paluulentomme Amerikassa oli peruttu lentoyhtiöiden toimesta. Odotin tunnin vastausta puhelimessa. Sen jälkeen ilmeisesti aasialainen onnetonta englantia puhuva henkilö antoi oikein puhetulvan ja häipyi langalta pitkäksi aikaa. Lopulta tuli takaisin ja jatkoi pajattamista, josta ei selvää saanut. Epäselväksi jäi, ymmärsikö hän meitä. Lopulta hän jätti meidät lavalle odottamaan ilman mitään selvitystä miten asiassa edetään. Kahden tunnin puhelu ei johtanut mihinkään. Laitoin perään sähköpostia, mutta siihen en koskaan saanut vastausta. Nyt on kulunut 8 viikkoa ja Supersaver vaikenee. Tämän firman kanssa en asioi enää koskaan ja tulen levittämään tätä tietoa kaikille matkustaville tutuilleni!


9 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Juhani Lyytikäinen
23.7.2020 11:00
  (IP-lokaatio: Mikkeli, Finland)
Aivan sama tilanne. LENTO PERUTTU 31.3.2020 ei viel tietoa palautuksista?
Gent
9.10.2020 5:14
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Itekki nyt oottanu 6 kk rahoja ja ei oo vieläkään kuulunu. Itsellä linjan toisessa päässä oli intialainen onnetonta englantia puhuva neiti, joka lupasi vielä lähettää sähköpostia perään. Ei oo kuulunu mitään. En oikein tiedä mitä pitäisi tehdä. Se on varma, että supersaveria en ikinä jatkossa käytä!!!
Irene Sulkama
21.10.2020 11:51
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Hei.ei huonompi yhtiö vois olla,lisää vaan rahastettiin,kun jouduimme muuttamaan aikoja,oli kaikki turvat,mut niistä ei ollu mitään hyötyä,olen ollut yhteydessä puhelimitse mikä on aivan yhtä tyhjän kanssa,sähköpostia olen lähettänyt,mut nyt ei ole kuulemma käytössä..älkää ihmeessä ottako heiltä mitään matkoja,todella huonoa palvelua!!!
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Supersaver.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu