Ihoakatemia arvostelun kommentointi

30.5.2020
Huono kokemus


Kävin ihoakatemiassa Marge Uibulla, joka on paikan omistaja. Hän laittoi kaulaani botoxia. Alkuun hän sanoi että pieni määrä vain, koska riskinä hengitys vaikeudet. Mutta huomasin, että määrä jonka hän laittoi oli aika paljon. Olen siis itse käynyt säännöllisesti botoxia ottamassa muualla.

Meni muutamia päiviä kun huomasin että en pysty nielemään kunnolla ja hengitys on todella raskasta. Välillä jopa pelkään että hengitys vain lamaantuu.

Soitin klinikalle ja sanoivat että odota kuukausi ja soita sitten. Sanoivat että nämä oireilut ovat normaaleja. Itkin päivittäin tilaani ja mietin vain mitä olen kauneuden eteen mennyt tekemään.

Oli kuukausi mennyt ja mitään muutosta ei tapahtunut samat hengitys ongelmat.. mutta vielä kirsikkana kakun päällä mun kaula ongelma vain pahentunut koska lihakset täysin romahtanut.

Soitin ja laitoin sähköpostia että mitä voimme tehdä asialle, kuukausi mennyt ja tilani ei tosiaan ole normaali ja kaulani on vain pahemmassa kunnossa kuin ennnen. Sain tältä lääkäriltä todella töykeän vastaan oton kun häntä ei kiinnostanut pätkääkään asia.

Sanoin että en hakenut korvausta enkä valittanut vaan kysyin kuinka asian voisi korjaa koska tämä vaikuttaa nyt vakavasti mun psyykkeeseen ja arkeen. En saanut muuta vastausta kuin että kaulasi oli pahempi ennen..

Tämä lääkäri ei vaivautunut edes lukemaan viestiäni. Laitoin vielä viestiä perään ja koska en saa heihin mitään yhteyttä niin päätin kirjoittaa asiasta tänne jotta osaatte olla varuillanne. Menkää klinikalle jossa on osaavat ja vastuulliset lääkärit. Minä olen nyt joutunut käymään useaan otteeseen lääkärissä ja en voi harrastaa normaalia liikuntaa enkä syömään normaalisti.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Enni K.
24.9.2020 17:38
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Kauhea kokemus! En yhtään ihmettele kun sait huonoa palvelua. Tätä lääkäriä kiinnostaa vain raha,ei asiakkaiden tai oman henkilökunnan hyvinvointi.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Ihoakatemia arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu