Taloon.com arvostelun kommentointi

2.5.2020
Reklamaatio ,tuotteen palautus, erikoista toimintaa


Alla vastauksia s.postista joita olen saanut kun minulle tuli viallinen tuote jonka yrittäisin palauttaa rahojen takaisin saamiseksi..tuote käyttämätön.

-valitettavasti en ole saanut vielä toimittajalta ohjeita kuinka reklamaation kanssa edetään. Pahoittelen. Olen heihin uudelleen yhteydessä ja palaan sinulle uudestaan asiaan heti kun he ovat käsitelleet tämän ja lähettäneet lisätietoa.

-kiitos viestistäsi ja pahoittelut tapahtuneesta. Lähden selvittämään tätä ja palaan sinulle uudestaan asiaan kun saan lisätietoa kuinka toimimme.

Ja taaskaan ei sitten asiasta kuulu mitään ja joudun pitämään rikkinäisiä tuotetta itselläni ja tarvitsisin remonttiin toimivan tuotteen...tämähän on epätodellista menettelyä. Lähetänkö viallisen tuotteen vain heille ja odottelen saanko rahani joskus takaisin ???? Kyse sähkötyökalusta jossa oli vika....ei käytetty vaan pakattu takaisin alkuperäislaatikkoon.

Enpä suosittele tämän kaupan palvelua ...tulee turhaa stressiä ,menee aikaa ja varmaan tuotteen rahatkin pysyvät viikkotolkulla väärissä käsissä ... Olen vuosia ostanut verkkokaupoista tuotteita ja koskaan en ole tälläiseen menettelyyn törmännyt reklamaatiotapauksissa...


4 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Taloon.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu