Ellos arvostelun kommentointi

2.5.2020
Ellos huijaa asiakkaita


Tilasin Ellokselta ja palautin tuotteet. Palautuksesta huolimatta Ellos laskutti minua palautetuista tuotteista lopulta lähettäen karhukirjeitä. Maksoin laskun ja reklamoin palautuksesta ja hyvitettävästä laskusta Elloksen asiakaspalveluun. Asiakaspalvelusta ei kuitenkaan ikinä vastattu. Lopulta olin yhteydessä kuluttaja- asiamieheen ja kuluttaja-asiamiehen yhteydenoton jälkeen Ellos palautti vihdoin liikasuorituksen Ellos- tililleni. Luonnollisesti olisin halunnut palautuksen rahana, koska en aio ikinä enää ostaa Ellokselta yhtään mitään menettäen rahaa ja tukemalla kuluttajia huijaavaa yritystä. Elloksen laskutus huijaa myös kuluttajaa. Jos maksutavaksi valitsee laskun, ei Ellokselta saa heti laskua, jolla maksaa koko summa ja sitten rahastavat osamaksuilla.en voi suositella Ellosta kenellekään, vältä siis yritystä ja osta luotettavilta verkkokaupoilta.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Eija
14.1.2021 11:20
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Resuspankkiin soitin, minne Ellos lasku maksetaan. Sieltä auttoivat. Maksoin pitämäni tuotteet, ilmainen toimitus ja palautin osan, jonka vähensin maksamastani laskusta. Lasku tulee, mutta katso verkkosivuilta ellos, omat tiedot, laskuhistoria. Siellä ok.ei näy heti. Vaikkee soittaa, palvelu englanniksi pandemian aikana.
Leena
29.6.2023 23:26
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Olen maksanut laskuani ja eivät kirjaannu vaan palautuvat.
Pakko ottaa yhteyttä kuluttajaasiamieheen ja Iltalehteen. Kulut vaan nousevat enkä pääse laskustani eroon. Ikinä en enää uskalla tilata. Vuosia ollut asiakkaana.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Ellos arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu