Rajala Pro Shop arvostelun kommentointi

17.4.2020
Reklamaatio ei toimi eikä palautusoikeutta ja hidas reagoima


Erittäin pettynyt Rajalan toimintaan. Toimittivat meille viallisen kiinalaisen Kimbaalin FeiyuTech G6 Gimbal

Tämä rupesi kuumumaan ensimmäisellä latauksella ja oli kohta mökin polttaa. No, ajattelin että paska yksilö, niinkuin olikin. Mutta tuotereklamaatio onkin sitten kinkkisempi.

Ensinnäkään reklamaatioon ei vastattu useampaan päivään, vasta sitten kun facebookiin laitoin viestiä että miksi ette reklamaatioon vastaa.

Sen jälkeen ei onnistunutkaan että lähettävät meille uuden, vaan ensinnä pitää vanha palauttaa ja pariviikkoa tai kuukautta odottaa että he ehtivät sen tutkia.

No tilasin sitten toisen ja ajattelin että he hyvittävät tilauksen sitten kun toteavat että laite on todellakin rikki. Mutta ei, eihän se niin mene. Ei voi palauttaa.

Eivät myöskään ymmärtäneet sitä, että meillä kuvaussessiot kärsivät, se on meidän oma ongelma ei heidän. No toki näinkin, mutta selkeästi liikkeen politiikka on suututtaa asiakkaat.

Lisäksi palautuskulut pitää itse maksaa (no uusi verkkokauppalakihan tämän sallii, se ihan ok, mutta asiakkaita arvostavat liikkeet ei lähde tuohon)

Harmittaa etten lukenut näitä Rajalan negatiivisia kokemuksia ennen kaupantekoa, sillä Gigantissa oli vastaava setuppi suunnilleen samalla hinnalla, mutta ajattelin periaatteessa pienempiä yrityksiä suosia kuin isoja ketjuja. Ei olisi kannattanut.

Uskomatonta kuinka surkea asiakaspalvelu ja ennen kaikkea reklamaatioiden hoito liikkeessä on. Oli kyllä viimeinen kerta kun kyseisestä puljusta mitään ostaa.

Varoitus muillekin, jos tulee kameroiden tai muiden Rajalasta hankittujen tuotteiden kanssa ongelmia, niin näyttää vahvasti siltä, että jää kuluttajan tappioksi, niillä ei ole pienintäkään aikomusta ilman oikeusteitä tehdä asian eteen mitään.

Harmi että suomalainen firma käyttäytyy kuin kiinan alibaba lafkat. Tosin kiinaromuahan ne myyvät, varmaan takuuehdotkin kopioitu kiinasta.


7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Rajala Pro Shop arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu