Travellink arvostelun kommentointi

3.4.2020
Minne tehdään reklamaatio ?


Minulla oli peruttu lento Manila-Bangkok 26.3. Pyysin Visa-korttiyhtiön kautta rahanpalautusta.

Yritin ensin soittaa Travellinkille... nauhoituksen loputtua... tuut...tuut...tuut... ja sen jälkeen otin yhteyttä Visa-korttiyhtiöön.

Visa-yhtiö vastasi seuraavaa... Mikäli et saa hyvitystä myyjäliikkeeltä (OPODO-TRAVELLINK) kohtuullisessa ajassa (noin kuukausi) niin otathan uudestaan yhteyttä. Siinä tapauksessa tarvitsemme selvityksenä alla olevat asiat:

- Sinun tulee pyytää myyjäliikkeeltä (OPODO-TRAVVELLINK) kirjallisesti kaupan peruutusta tai rahojen palautusta. - Mikäli myyjäliike ei suostu palauttamaan rahoja sinulle tai he eivät vastaa viestiisi, tarvitsemme kopiot keskustelustasi myyjäliikkeen kanssa (vähintään sinun lähettämäsi viestit myyjäliikkeelle, jos he eivät vastaa viestiisi). Voit ottaa esimerkiksi kuvakaappaukset sähköpostikeskustelusta ja liittää kuvatiedoston reklamaatiosi liitteeksi. - Varausvahvistus, josta käy ilmi lennon/lentojen päivämäärät. - Tarvitsemme myös kirjallisen todisteen siitä, korvaako matkavakuutuksesi tilanteessasi. (JA VIELÄ TÄMÄKIN)

Eiköhän kääritä hihat aleta hommiin. Mikä on paras sähköpostiosoite OPODOLLE/TREVELLINKILLE jonne korvaushakemuksen voi laatia ja lähettää.

Zemppiä ja C-vitamiinia kaikille


9 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Ari K
2.5.2020 16:55
  (IP-lokaatio: Uherské Hradiště, Czechia)
Pääsin chatissä nopeasti läpi. Eivät suostu palauttamaan rahoja, tarjosivat voucheria. Kyselin useaan kertaan sähköpostiosoitteen perään, mutta ei ole kuulemma firman politiikan mukaista antaa sitä :)

Otin chatistä kuvaruutukaappaukset ja lähetän ne muiden tietojen kanssa luottokorttiyhtiöön.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Travellink arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu