FOOTWAY arvostelun kommentointi

7.2.2020
Ihan ok


Olen tilannut täältä useammat kengät, eikä minulle ole koskaan ollut ongelmia tilauksen tai palautusten kanssa. Myös asiakaspalvelu on toiminut moitteetta, eli tämän osalta 5 tähteä.

Syy miksi en Footwaylta enää tilaa, on se että epäilen että heidän kenkänsä ovat ns. 2. laatua. Tämä voisi selittää myös kilpailijoita edullisemmat hinnat. Tilasin Martensit, jotka vastasivat odotuksia. Näistä kuitenkin halkeili ja meni nahkapinta pilalle jo parin kk kuluttua vaikka kenkiä oikein hoidin ehkä erityisemmin sateella käyttänyt. Martensienhan pitäis olla lähes elinkäiset kengät, mutta omani menivät jo parissa kuukaudessa sen näköisiksi että en esim. asiakkaalle voi enää laittaa.

Toisen kerran tilasin Adidaksen tennarit. Nämä olivat kuitenkin kovin sekundan oloiset (nahka nuhjuista ja ryppyistä ja langat repsottivat). Lähetin kengät takaisin ja pyysin lähettämään toiset vastaavat tilalle, sillä nämä näyttivät käytetyn nuhjuisilta". Sain uudet kengät tilalle, jotka myöskään eivät mielestäni aivan vastanneet uutukaisten adidasten laatutasoa. Päätin nämä kuitenkin pitää, sillä ajattelin että rahalla saa mitä tilaa (hinta lähes puolet matalampi kuin muilla). Olen verrannut näitä vierekkäin ystäväni vastaavien kanssa, ja vaikuttavat kyllä aika eri kengiltä laadun osalta.


9 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki FOOTWAY arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu