Taloon.com arvostelun kommentointi

23.1.2020
Taloon.com


Verkkokaupan tilauksessa Osoitteeni postinumero ei kelvannut. Tein sitten tilauksen sähköpostitse. Minulta kysyttiin puh numero. Lähetin tiedon. Tilaus meni perille, mutta erikseen minulta kysytty puhelinnumero tuotteen tilausvahvistuksessa oli ihan toinen kuin omani. Pyysin korjausta. Vastaus oli että on oikein. Uutta korjattua tilausvahvistusta puhelinnumeron korjauksesta, ei tullut

Lasku tuli sähköpostiini. Ilman puhelinnumerotietoa. Toimitus heiltä olisi edellyttänyt maksua etukäteen. Kenelle olisikaan mennyt tieto noudossa olevasta paketista kun en voinut tietää mihin puhelinnumerotietoon olisi soitettu ilmoitus noudosta kun omani ei näkynyt missään heidän listoissa eikä laskussa. Kuka olisi sen puolestani hakenut/saanut. Hmm. Mikä tuote näin liikkuu ja kuka maksaa viulut.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Aili Sevón
17.3.2020 8:56
  (IP-lokaatio: Vantaa, Finland)
Aiempaan arvosteluuni liittyen haluan kertoa vielä uudesta ostostani Taloon.com liikkeessä paikanpäällä Vantaalla. Siellä palvelu oli hyvä. Varastosta ei löytynyt mutta maksamani ostos ja tilaus siirrettiin NetRauta myymälään. Sieltä lähetys minua kohti saatiin lähtemään kahden viikon kuluttua. Paketti pysähtyi matkalla samana päivänä. Viikon kuluttua muutaman viestittelyn jälkeen se löytyi kirjaamattomana jostakin Schenker jättöpisteestä ja saatiin samana päivänä noutopisteelle, josta sen välittömästi hain samana päivänä.
Tilausta tehdessä ja maksaessa toimitusajaksi sanottiin 2-3 viikkoa. Se toteutui Taloon.com netRauta yhteistyöllä, mutta muualla se katkos tuli.
Kuljetusketjun toiminta ei mennyt "putkeen", siihen lienee syynä kiire yms seikat. Kiitän Taloon com hyvästä palvelusta. (Voisivat kertoa yhteistyöstä netRaudan kanssa. Rehellisyys kuuluu kaupantekoon)
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Taloon.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu