MyTrendyPhone arvostelun kommentointi

6.1.2020
Kaikien aikojen surkein ostokokemus


Ehkä kaikkien aikojen surkein ostoskokemus. Tämä yritys kertoo lähettäneensä pakettini 2 viikkoa sitten 23. joulukuuta 2019, mutta postin seurannan mukaan paketti ei ole edes saapunut heille eteenpäin toimitettavaksi vielä tänäänkään 6.1.2020. Kun kysyn sitä tämän yrityksen asiakaspalvelusta, he eivät osaa sanoa mitään. He eivät tiedä mitään eivätkä he voi auttaa minua vaan pyytävät vain odottamaan, asiakaspalvelu on siis täysin turha. Tilasin tältä yritykseltä, koska he mainostavat nopeaa toimitusta, mutta paketti kuitenkin katosi ennen kuin se edes lähti matkaan. Mainostavat palvelua suomeksi, mutta sitä ei ole vielä useasta yrityksestä huolimatta ollut koskaan saatavilla. Kokemukseni mukaan niin toimituskulut kuin tuotteiden hinnatkin ovat monella yrityksellä edullisemmat. Itse lähetin postin kautta paketin lähes täsmälleen samaan aikaan 23.12.2019 ja se paketti on toimitettu heti joulun jälkeen perille eli postia ei tällä kertaa kannata syyttää. Kokemukseni mukaan niin toimituskulut kuin tuotteiden hinnatkin ovat monella yrityksellä huomattavasti edullisemmat. Olen viimeisen viiden vuoden aikana tilannut noin 300 kertaa esim. Ebaysta ja muista ulkomaalaisista verkkokaupoista elektroniikkaa yms., mutta koskaan en ole ennen tätä tapausta näin surkeaan ja tylyyn toimintaan törmännyt. En keksi mitään syytä miksi antaisin MyTrendyphonelle edes yhden tähden.


6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Christer Klemetz
17.3.2020 9:32
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Minulla ihan samankaltaiset kokemukset. Ehdotan että kaikilla joilla on vastaavat kokemukset voisivat yhdessä kääntyä kuluttajaviranoimaisten puoleen. Tai jopa tehdä rikosilmoitus asiasta. Ihan selvä on että yritys toiminnallaan yrittää tienata ilmsista rahaa.
MyTrendyPhone Suomi
28.4.2020 11:55
  (IP-lokaatio: Kladovo, Serbia)
"Rakas,
Kiitos palautteesta.
Olemme erittäin pahoillamme siitä huonosta kokemuksesta, jonka olet saanut myymälässämme. Pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme ja antamaan tilaustietoja, jotta voimme jatkaa kysymyksen ratkaisemista. Kiitos etukäteen yhteistyöstäsi.
Toivotamme sinulle ihanaa päivää!
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki MyTrendyPhone arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu