Travellink arvostelun kommentointi

4.1.2020
Rahojen palautus ei toimi


Ostin ensin Malagaan lennon ja hotellin. Hotelli oli peruttavissa täysin ilman kustannuksia. Vaihdoin hotellin siten, että peruin Travellinkin kautta varatun hotellin hyvissä ajoin ja otin toisen paremmalla paikalla olleen suoraan.Travellinkin mukaan peruutuksesta ei tule ollenkaan kuluja, 674 euroa palautetaan sille tilille, mistä suoritus oli tullut. Peruin 14.11.2019. Vielä nytkään 4.1.2020 suoritus ei ole tullut perille. Olen lähettänyt sähköpostia ja soittanut. Virkailija sanoi, että maksu näkyy lähtevissä, "en ymmärrä, miksi ei ole lähtenyt". Esitin vaatimuksen viivästyskorosta sekä ilmoitin, että tästä lähtien asian selvittely maksaa 100 €/h, minkä joudun vielä asiaan käyttämään.

Ja jos palaan vielä hotellin vaihtamisprosessiin. Verkkosivuilla on ristiriitaisia toimintaohjeita muutostilanteisiin. Tyrkytetään numeroa, jossa saa vain englanninkielistä palvelua. Palvelua myydään suomeksi aivan kaikilta osin, mutta sitten pitäisi osatakin asiat selittää englanniksi, jos haluaa muuttaa jotakin. Tuntien selvittelyn jälkeen löysin numeron, josta monen näppäilyn jälkeen vihdoin pääsin ystävällisen virkailijan puheille. Kuten sanottua, ei tapahdu mitään. Ei ikinä Travellinkiä!!!


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Kimmo Savolainen
14.4.2020 17:01
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
untien selvittelyn jälkeen löysin numeron, josta monen näppäilyn jälkeen vihdoin pääsin ystävällisen virkailijan puheille.
Kertoistko tun numeron.
Puskaradio
14.4.2020 20:10
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
Löysimme Travellinkin sivuilta 3 numeroa. https://www.travellink.fi/asiakaspalvelu/ - täältä löytyi 2: 075 3263851, 0972519897 ja matkaehdotsivulla asiakaspalvelunumerona on tämä: 902 887 107
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Travellink arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu