Taloushallintopalvelu Meriitti Oy arvostelun kommentointi

26.9.2019
Yrityksen omakuva ei vastaa todellisuutta


Meriitti Oy:n nettisaitti: ”Hinnoittelu on selkeä eikä sisällä yllätyksiä”. Todellisuus oli täynnä yllätyksiä: Hinta lähes kaksinkertaistui muutamassa vuodessa. Toistuvat sopimuksista piittaamattomat korotukset - ilman mitään perusteita - olivat 25% vuodessa.

Meriitti Oy: ”Yhdessä sopimamme kuukausihinta pitää sisällään siis koko palvelumme ja osaamisemme”. Todellisuus: Viesti asiakkaalle: ”(Muisti)tikku aukeaa huonosti koneessani, joten aikaa menisi turhan paljon ja kirjanpidon hinta kohoaa kyllä aika roimasti.” Tikussa ei ollut mitään vikaa – Meriitti Oy:ssä kirjanpitäjä osaamiseen ei kuulu kyky avata muistitikkua.

Meriitti Oy: ”otamme tilitoimistona todellista vastuuta asiakkaidemme asioiden hoidosta. Tämä on meille kunnia-asia!” Todellisuus: Kaksi päivää ennen veroilmoituksen jättöaikaa kirjanpitäjä sanoi asiakkaalle: ”En ole varma, ehdinkö tekemään kirjanpitonne ajoissa.” Asiakas joutuu koko ajan pelkäämään, tulevatko asiat hoidettua ajoissa. Joka kolmannen määräajan kohdalla Meriitti Oy jätti asiakkaan pulaan.

Meriitti Oy: ”Kysy niin me vastaamme”. Todellisuus: Asiakaspalvelu@meriitti.fi –osoitettuihin viesteihin tulee ilmoitus: osoitetta ei löydy. Muista Meriitti Oy:n nettisaitin yhteystiedoista ei tule mitään vastausta.

Meriitti Oy: ”panostamme vaivattomaan, sujuvaan yhteistyöhön kanssasi”. Todellisuus: Meriitti Oy myöntää, että nettisaitin yhteystiedot eivät ole toimineet 1,5 vuoteen. Mitään ei ole tehty asian korjaamiseksi.

Janne Juka, Merriitti CEO: ”Meille on ensisijaisen tärkeää asiakkaidemme tyytyväisyys ja asiakassuhteidemme vaaliminen”. Todellisuus: Kun asiakas kysyi Meriitti Oy:n edustajalta, miksi yrityksen yhteystietoja ei päivitetä ja yhteydenottoihin ei vasta, niin vastaus oli: ”Mulla ei nyt ole aikaa tällaisista asioista keskustella.” Sitten lyötiin luuri korvaan.


6 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Taloushallintopalvelu Meriitti Oy arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu