Multitronic arvostelun kommentointi

11.9.2019
Pelkkää murhetta ja mielipahaa


Hinnoitteluun ei voi luottaa ja pesevät ilmeisen jatkuvasti kätensä hinnoittelumokistaan.

Itselleni kävi jo toisen kerran Multitronicin kanssa niin, että ostin tarjoustuotteen, jota ei sitten ollut olemassakaan koska hintamoka ja vetosivat pykälään jossa sanotaan "Virheellisesti ilmoitettu hinta ei sido myyjää, jos virhe on niin selvä, että kuluttajan olisi pitänyt ymmärtää kyseessä olevan virheellinen tieto." Tämä sama homma on käynyt myös monelle muulle joka on asioinut tai yrittänyt asioida heidän kanssaan.

Tällä firmalla on muutenkin merkattu osa tuotteiden normihinnoista niin ihmeelliseen yläkanttiin että ainakaan mulla ihan vaan tavallisena kuluttajana on kyllä hemmetin hankala erottaa onko alennuksessa kyseessä hintavirhe vaiko ihan vaan hyvä alennus/tarjous.

Tähdet ropisee nollaan myös sen takia että _hyvitykseksi_ tarjosivat huomattavasti huonompaa tuotetta joka on nyt heidän hintatietojen mukaan 56% alennuksessa ja tarjouksessa ollessaan maksaa saman verran kuin mitä mulla on rahaa firmassa sisällä - tosin tämä heidän kyseinen alennushinta on edelleen kalliimpi kuin monien muiden firmojen normihinta tismalleen samalle tuotteelle.

Pisteet nousevat yhteen tähteen siitä hyvästä että palauttavat rahat ilman vänkäämistä, ja että ilmeisesti heillä on ollut myös niitä onnistuneita kauppoja ja tyytyväisiä asiakkaita.

Multitronicista ei oman kokemukseni mukaan kannata ostaa ainakaan tarjoustuotteita, itse tosin en aio enää edes yrittää ostaa heiltä mitään.

Toivottavasti tsemppaavat parempaa kohti. Todella harmi että hoitavat hommat niin kuin hoitavat.


12 / 13 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Multitronic arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu