Kidster.fi arvostelun kommentointi

30.8.2019
Hitaat toimitukset!!!


Nyt jo toistamiseen Kidsteriltä tilatessa pelkästään tuotteen lähettämiseen menee viikon verran, vaikka heidän nettisivujen mukaan toimitukset luvataan 2-5 arkipäivän sisällä. Viimeksi kun kyselin tilaukseni perään sähköpostilla viidennen päivän jälkeen, en saanut koskaan vastausta, mutta tilaamani ja maksamani tuotteet sain sitten kyselyni jälkeen. Nyt olen odotellut taas viisi arkipäivää, enkä tällä kertaa kysele perään, katsotaan kauanko kestää... Tarjoukset ovat heillä hyviä, muuten toiminta tuntuu epämääräiseltä, sillä puhelinnumeokaan ei ole käytössä...? En voi suositella verkkokaupan toimintaa kahden kokemuksen perusteella. Kaksi tähteä vain hyvistä tarjouksista!


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Sanna Salminen
17.9.2019 22:23
  (IP-lokaatio: Raisio, Finland)
Tilasin 1.9 tuotteita. Olen kysellyt kahdesti meilillä. Laitoin mese viestiäkin, mutta vastausta ei ole tullut. Pelkään rahojeni puolesta ja lapset odottavat kovasti tuotteita! Koska ymmärsivät että pitäisi olla nopea toimitus. Harmittaa lasten puolesta todella paljon. Enää en tilaa täältä jos toutteet joskus saapuvat.
Tiina Nieminen
13.10.2019 12:20
  (IP-lokaatio: Masala, Finland)
Tilasin keskiiviikkoiltana 18.9 ja sain pakettikoodin seuraavana päivänä ja perjantaina jo hain pakettini postista.. meillä siis harvinaisen nopea toimitus suomalaiseksi verkkokaupaksi.
Emma Luukkonen
7.4.2020 17:36
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
Tilasin kaksi päivää sitten kestovaippoja tuolta, tänään tuli ilmo lähetyksestä ja seurantakoodi. Mene ja tiedä jos on pieni toimija niin voi olla taustalla muita syitä miksi ei tilaukset liiku niin nopsaan.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Kidster.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu