FOOTWAY arvostelun kommentointi

4.7.2019
Tilaaminen estetty


Olen tilannut työ- ja vapaa-ajan kenkiä sovitteille, suurimman osan olen joutunut palauttamaan. Minulla on jalkaterät eri paria, toisessa lisäksi supinaatio, jonka vuoksi olen todennut hyväksi, että saan rauhassa kotona kokeilla kenkiä ja samasta syystä palauttanut niitä. Olen toki myös joskus löytänytkin jalkaani sopivia. Palautukset olen hoitanut ajallaan sekä maksut ostamistani tuotteista. Olen myös verkkokauppaan selvittänyt minkä vuoksi palautan suurimman osan kengistä. Nyt järjestelmä on estänyt minua tilaamasta enää jatkossa suuren palautusmäärän vuoksi. Tätä ei tietääkseni lue missään enkä saanut siitä mitään infoa ennen kuin itse kysyin miksi tilaus ei onnistu. Kysymys ei mistään kovin suurista määristä palautuksia omasta mielestäni.


2 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Ongelma Asiakas
6.9.2019 15:17
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
Kyllä silloin jos on noin ongelmalliset jalat, niin normaali järjellä varustettu ihminen ymmärtää sitten sovitella ne kengät liikkeessä, eikä tehdä jättikuluja lähetyttämällä valtavaa määrää edestakaisin. Yrityksellä menee postikuluihin paljon enemmän kuin niistä joskus harvoin ostetuista kengistä jää, mutta mitäpä se kiinnostaisi, kun eihän ne ole mun omia rahoja.

Mutta minulla on oikeus tuhlata niitä muiden rahoja ihan niin paljon kuin haluan, ja tulla tänne sitten itkemään, jos lopulta puhaltavat pelin poikki. Kun oikeuksia on vain minulla, muilla on vain velvollisuuksia tehdä minun pillini mukaan.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki FOOTWAY arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu