Rajala Pro Shop arvostelun kommentointi

16.5.2019
Nikon Coolpix P900 takuuhuolto


Ostin talvella toiselta lintuharrastajalta ym. kompakti kameran, joka pitkähkön zoominsa takia soveltuu aloittelevalle lintukavaajalle.

Kuvasin pari kuukautta ilman kameraongelmia. Kuukausi sitten kameran näytölle tuli tuli ilmoitus objektiivivirheestä. Vein kameran Helsingin Pro-shop myymälään. Sieltä kamera lähetettiin Viroon takuuhuoltoon. Kolmen viikon jälkeen kamera palasi huollosta ilmoituksella ettei takuuhuolto löytänyt virheitä.

Niinpä lähdin tyytyväisenä linturetkelle. Neljän onnistuneen kuvan jälkeen sain taas ilmoituksen objektiivivirheestä ja kamera ei suostunut toimimaan. Vein kameran jälleen Hesan Pro-shoppiin. Yllätyin suuuresti seuraavan päivän tekstiviestistä, missä ilmoitettiin, että kamera on noudettavissa. Kameraani oli tutkittu iltapäivällä kameraliikkeessä ja huomattu, että ostamani kameran objektiivin ympärillä oli kuminen vastavalosuoja. Liike ehdotti, että en käyttäisi sitä enään. Tänään otin runsaasti kuvia, vaikka suojus on objektiivin ympärillä. Nyt osaan varoa suojuksen liukumista objektiivin etuosaan, jolloin se haittaa moottoroidun zoomin toimintaa ja aiheuttaa objektiivirhe tilanteen.

Minusta on suurenmoista, että sain ammattiatitosita ja ystävällistä palvelua ilman laskuja, vaikka kameran vuoden takuu oli umpeutunut paria viikkoa aiemmin. Nikonin ainoastaan vuoden takuu tosin kummastuttaa, kun melkein kaikissa muissa tuotteissa on kahden vuoden takuu.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Rajala Pro Shop arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu