Verkkokauppa.com arvostelun kommentointi

22.3.2019
verkkokauppa.com valehtelee!


toimitusajaksi luvataan tilauksessa max 1-2päivää, viikko meni eikä mitään kuulunut. jos jotain tärkeää tilaatte vaikka lapsellenne lahjaksi niin täältä ei sitä kannata tilata, kun kusettavat päin näköä maksavaa asiakasta, kivahan se on lapselle kertoa että lahjaa ei olekkaan kun se on hidasteltu ja hukattu verkkokaupan toimesta,

asiakaspalvelussa joojoo-mies kertoo että hoidetaan hoidetaan ja lupasi informoida saman päivän aikana, no mitään infoahan ei tullut saman päivän, eikä seuraavankaan päivänä. uskomattoman huonoa asiakaspalvelua kun edelleenkin on paketit hukassa viikonpäivät.

tästä kaupasta en tilaa enää mitään, ei taida täällä peräjunttilasta saada mitään enää järkevästi, tilaan tulevaisuudessa tavarani ulkomailta, kun viikon toimitusajalla saat samat tavarat vaikka kiinasta.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Kalle K
12.4.2019 10:20
  (IP-lokaatio: Oulu, Finland)
Olen huomannut jo vuosia sitten saman, eli Verkkokauppa.comin *varastossa olevien* tuotteiden lähetysnopeus voi olla mitä vain samasta päivästä viiteen päivään; sikäli mikäli, että kaupan ilmoittamat varastoluvut pitävät paikkansa toki. Olen arvellut itsekseni, että kaupan lähetyspuolelle on palkattu aivan liian vähän väkeä, jolloin syntyy ruuhkia. Tai sitten kauppa ei vain välitä. Pidän pitkän toimitusajan aina mielessäni tilatessani tavaraa sieltä.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu