Power arvostelun kommentointi

18.3.2019
Ei tarvitse myydä samaa, mikä luvataan


Ostin jokin aika sitten hiilihapotuslaitteen, mistä on markkinoilla kahta eri versiota: megapack, missä kaksi juomapulloa, ja toinen, missä vain yksi.

Tarjoukseen tuli megapack, ja myös luettelo tarvikkeita, mitä paketista löytyy oli mainoksessa. Lähdin kauppaan. Myyjä kysyi, voiko auttaa, ja en olisi tarvinnut, mutta kerroin, mitä etsin hyllyltä nimellä. Myyjä näytti pakkausta ja ihmettelin, eikö se ole tarjouksessa. Myyjä oli varma, ettei. Pari kertaa lisää kysyen hän edelleen on varma. Sitten nuori nainen tulee paikalle ja näyttää tuotteen, ja myyjä käy tarkistamassa, onko tarjousta. Kohta hän palaa ja ojentaa syliin tuotteen. En siinä vaiheessa tarkista, onko oikea versio. Myönnän. Maksettuani menen kotiin ja ihmettelen, miksei paketti ole megapack, mutta sitten laitetestaus vie huomion. Laite päästää vedet läpi. Nopea yhteys asiakaspalveluun ja lähden kauppaan, missä myyjä testaa, toimiiko se, ja kun ei,hän sanoo, että lähtisin toiseen liikkeeseen hakemaan vastaavaa. Se on kaukana, joten pyydän testausta, että laite toimii. Tämän uskotaan onnistuvan. En omista autoa, joten pyysin turhan matkan tähden. Myyjä muistaa aukioloajat toiselle liikkeelle väärin. Liike on jo kiinni, kun olen siellä. Siis uusi 2 h reissu seuraavana päivänä. Oma moka, kun en tarkistanut myyjän puheita.

Seuraavana päivänä saan tuotteen, ja taasen liikkeessä ei ole megapackversioita, mihin vaihtaa,huomaan,enkä kysy niistä, sillä arvelen, että sitä on kysyttävä sieltä, missä on maksettu. Huomaan, että netissä ei ole tavisversioita tarjolla ollenkaan haulla, myymäläsaatavuudetkin löytyvät, mutta löytyy vain megaversio, eli tuotetta on todennäköisesti tullut vain tavisversioita ja sitä kaupataan megaversiona.

Testaan tuotteen itse ja otan sitten sen. Päätän käydä seuraavana päivänä kysymässä, miksi kaupoissa ei tarjota samaa versiota kuin mainostetaan, sillä samahan voidaan myös tehdä muissakin tuotteissa.

Seuraavana päivänä käyn asiakaspalvelun kanssa sähköpostia. Siellä neuvotaan, että myynnissä oli megaversio, käy myymälässä. Laitan myymälään viestiä, miten puutteet hoidetaan, ovatko tietoisia? Ei vastaa, lähden käymään.

Paikalla kassalla kaksi myyjää. Toinen on kassa. Kerron käyneeni viestiä asiakaspalvelun kanssa ja kehotettu käymään. Kassa sanoo, että hän saa vasta nyt viestini. Myyjä irvailee testaamisestani ja myöntää, että heillä ei ollut ollenkaan megaa, joten myytiin tavisversioita, ja että varmaan on sanottu ostaessa. Kassa sanoo samaan viidesti, että pullot voi ostaa erikseen. Sanon, että ei ole sanottu mitään ostaessa, ja että tietenkin voi ostaa erikseen, mutta jos myydään jotain, minkä mukaan tulee jotain, tulisi saada myös tuotteet. Myyjä ja kassa eivät ole samaa mieltä, sillä heillä ei ole ollut myynnissä artikkelia, mikä oli mainoksessa. Korvaavasta tuotteesta ei lukenut myöskään missään mitään. Myyjän mukaan se, että on myyty tuote, mikä on, se on myyty, ja sillä selvä. Koska myyjä ja kassa vaihtavat katseita minusta,sanon, että haluan tavata myymäläpäällikön ja kysyä, onko tämä oikea tapa toimia, miten toimitte. Hän ei kuulemma ole paikalla. Haluan yhteystiedot, mutta niitä en saa, sillä myyjä lähtee hakemaan minulle ylimääräistä, pientä pulloa laitteeseen. Otan tuotteen. Mutta en ole tyytyväinen. Tapa, miten kohdellaan, kun asiakas on maksanut, ja miten tuotteen korvaaminen on tehty, huolestuttavat. Ei niinkään tässä, vaan jatkossa. Kun ostat esim. sen puhelimen, saatko edellisen version uuden hinnalla silloinkin, mutta on asiakkaan asia huomata????

En voi suositella. Asiakaspalvelu oli hyvä e n n e n maksua ja silloin, kun se oli lähellä joutua peruutetuksi, kun laite 1 oli rikki. Sen jälkeen kassa on tehnyt asiasta ilmeisesti pilaa, ja asiakas on täysi roska.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Power arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu