Gigantti arvostelun kommentointi

12.3.2019
Varaa ja nouda -"palvelu" gigantissa


Tilasin kameran gigantin verkkokaupasta 9.3.2019 klo. 07:15 (Varaa ja nouda -tilaus, noutopaikka Gigantin Lommilan liike Espoossa). Sähköpostivahvistus tilauksesta tuli välittömästi ja klo. 10:10 minulle tuli tekstiviesti: "Hei, kiitos tilauksestanne. Varaamanne tuote on noudettavissa Lommilan Gigantin tietokoneosastolta, olemme auki arkisin 10-20 jne."

Ajoin n. 1,5 tuntia kyseiseen liikkeeseen kuullakseni että "valitettavasti meillä ei olekaan kyseistä tuotetta, todennäköisesti virhe varastosaldossa". Asiaa "hoitaneen" myyjän ehdotus oli että voisin noutaa kyseisen tuotteen toisella puolella Helsinkiä sijaitsevasta myymälästä jossa niitä "varmaankin on" (ei tarkistanut asiaa ainakaan minun läsnäollessa mitenkään), sitten kyseinen myyjä kysyi että haluaisinko kuitenkin maksaa kameran ensin heidän liikkeessään (Lommila) ja sen jälkeen noutaa sen heidän gigastorestaan. En halunnut :)

Se että tilaat tuotteen Gigantin verkkokaupasta liikkeestä noudettavaksi ja kyseisestä liikkeestä myyjä lähettää tekstiviestin että nyt tuote on noudettavissa liikkeestä (jopa noutopiste liikkeen sisällä mainittu erikseen) ei siis tarkoita sitä että tuote oikeasti on noudettavissa/olemassa.

Tarkoitukseni oli varmistaa että tuote oikeasti löytyy myymälästä ennen kuin lähden kolmeksi tunniksi ajamaan sen noutaakseni ja näin kävi. Loppujen lopuksi ajoin heidän kilpailijansa liikkeeseen ja ostin kameran sieltä.


9 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Gigantti arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu