Halvat Hinnat verkkokauppa arvostelun kommentointi

4.3.2019
Dropshippausta älyttömään hintaan


Lapsena opetettiin, että jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, pitää sitten olla hiljaa. Mutta pakkohan tästä on suunsa avata...

Firman tarkoituksena tuntuu olevan tavaran tuputtaminen suurella volyymillä hyväuskoisille hölmöille. Kamppeet toimitetaan Kiinasta hurjalla hinnalla verrattuna siihen että ostaja tilaisi tavaran itse - mitään eroa ei toimituksessa ole, tuote saapuu ruskeassa kirjekuoressa maailman laidalta, mutta oikean hinnan ja maksetun summan erotus menee tämän roskapostittajan taskuun.

Kyseinen lafka Listaa myös tuhansia kohteita huutokaupoissa, mutta mistä tahansa erehdytkään tilauksen tekemään, älä käytä oikeaa sähköpostiosoitettasi, niin kuin itse erehdyin tekemään... spämmistä ei pääse eroon, vaikka kuinka yrittäisit perua "uutiskirjettä".

Rihkamakauppaa voisi suositella, jos yritys oikeasti toimittaisi varastossa olevaa tavaraa järkevällä toimitusajalla (tällaisiakin löytyy Suomesta), mutta kuukausi taitaa olla se vakio odotteluaika tässä tapauksessa. Onneksi voi säästää ja tilata tavarat kaukomaista myös itse.


9 / 11 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Halvat Hinnat verkkokauppa arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu