MRoom arvostelun kommentointi

11.1.2019
Kaikella on aikansa


Vuoden vaihteessa tuli lähes 8 (6a silver ja 2a gold)vuotta kestänyt jäsenyys päätökseen. Seuraavalla jaksolla uudet säännöt, eli rajatut käyntikerrat olisivat koskeneet minuakin. Itse kävin parturissa 2-3vko välein. Konseptissa arvostin suuresti, että parturiin pystyi menemään suunnittelematta, milloin sattui olemaan olemaan aikaa tai ohikulkumatkalla.

Oli mahtavaa, että kerran maksamalla sai käydä parturissa aina tarvittaessa tai siltä tuntuessa. Vaikka kävinkin vain noin 2 vko välein, niin tärkein oli tunne, että voin AINA käydä parturissa kun haluan. Nyt tuo tunne on viety. Nykykonseptissa ainoastaan platinum-jäsenet voivat käydä parturissa vapaammin, mutta heidänkin käyntikertansa on rajattu. Ihan niin paljoa en ole valmis maksamaan hiuksieni leikkaamisesta.

Koska en halua alkaa pitämään kirjaa, että paljonko käyntikertoja on jäljellä, niin olen päättänyt että jatkossa turvaudun perinteiseen parturiin, koska Mroom on menettänyt sen mulle tärkeän jutun.

En Mroomia moiti muutoksesta konseptissaan, sillä heillä on oikeus myydä tuotettaan haluamallaan tavalla. Se on kysynnän ja tarjonnan laki, jossa niin yrittäjällä ja kuluttajalla on oikeus valita.


6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Jaakko Puska
4.2.2019 8:27
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Moi, nousiko hinnat samalla? Perusleikkaus ilman korttia on nyt jo 32 euroa? Veikkaan, että jäsenyys juttuun tulee vielä muutoksia.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki MRoom arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu