Veikon Kone Oy arvostelun kommentointi

9.1.2019
Veikon Verkkokaupan palvelu vitsi. Sitä palvelua EI OLE.


Älkää hyvät ihmiset erehtykö ostamaan Veikon koneen verkkokaupasta mitään. Ostin puhelimen EI Toimi puhelinpalvelu on vain rahastuskone, siihen EI vastata. Sain vihdoin vastauksen sähköpostiin: Lähettäkää puhelin huoltoon....Sitten kun huolto ilmoitaa heille mitä tehdään: onko vika takuunalainen Huom puhelin on UUSI joten siinä ei voi olla epäselvyyttä. Korjataan tai ehkä vaidetaan. Huolto vaatii 85e maksua ennenkuin sinne voi lähettää "korjaukseen". Kukaan ei lupaa palauttaa kyseistä maksua.

Toistuviin sähköposteihin EI vastata nyt 9.1.2019 ei vieläkään vastausta.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Toivo Karjalainen
26.1.2019 13:31
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Vihdoinkin vastasivat puheluun lähes 3 kk meni tilauksesta. Lupasivat lähettää alkuviikosta parranajokoneen. Ovat saaneet rekrytoitua porukkaa lisää, joten kannattaa yrittää soittaa nyt jos ei ole aiemmin onnistunut yhteydenotto. Parta kerkisi kasvaa melko pitkäksi kun piti konetta odottaa n. 3 kk.
k.m
21.2.2019 16:50
  (IP-lokaatio: Joensuu, Finland)
todellakin..ostin tietokoneen nettikaupan kautta myyjänä veikon kone.kokemukseni on että jos joudun valitettavasti toistan valitettavasti ajamaan kyseisen liikkeen ohi joskus toivottavasti en..näen siitä joskus pahoja unia sylkäisen heti kolme kertaa vasemman olkapään ohi karkoittaakseni pahoja henkiä jotka kyseisestä manalan paikasta henkivät.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Veikon Kone Oy arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu