AdLibris arvostelun kommentointi

13.12.2018
Valikoima laaja, kaikki muu kusee


Kaksi tähteä valikoimasta ja kohtuullisesta, jopa edullisesta, hintatasosta. Siinä ne positiiviset jutut sitten olivatkin.

Olin tilannut täältä viimeksi pari vuotta sitten, jolloin sain kirjani kohtuuajassa, joten uskaltauduin joululahjaostoksille joulukuun ekoina päivinä. Tilasin yhden lelun, maksoin sen verkkopankin kautta ja jäin tyytyväisenä odottelemaan tietoa toimituksesta. Sitäpä ei vaan saapunut, ja puolentoista viikon odottelun jälkeen lähetin asiakaspalvelulle yhteydenottopyynnön asiaa koskien. Kului kaksi päivää, jonka jälkeen sain geneerisen "pahoittelut, kustantajalla on toimitusvaikeuksia"-vastauksen, joka vaikutti siltä että sen olisi jokin ohjelma suoraan tehnyt. Viesti oli lyhyt, eikä siinä sanottu mitään toimitusajasta, toivottiin vain että saavat tuotteen lähetettyä pian.

Jouluun on enää 10 päivää enkä usko saavani lelua ajoissa pukinkonttiin. Onneksi ei ollut mikään toivelahja kyseessä, vaan enemmänkin heräteostos- sääliksi käy niitä, jotka uskovat Adlibriksen sivuilla lauseita "vielä ehtii tilaamaan jouluksi lahjat" ym.

En tule jatkossa enää tilaamaan täältä mitään, vaan ostan suoraan ulkomailta.


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki AdLibris arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu