Veikon Kone Oy arvostelun kommentointi

5.12.2018
Tuotetta ei tullut


Tilasin hiljattain prosessorin Veikon koneen verkkokaupasta, ja maksoin sen verkkopankin kautta. Varaston saldo näytti tilatessa hyvältä, ja toimitusaikakin luvattiin olevan 1-5 arkipäivää. Tämä oli oikein hyvä, koska asialla oli kiire työn vuoksi.

No, päivät kuluivat ja seurannassa oli vain edelleen status "keräilyssä". Kun n.2 viikkoa oli kulunut, laitoin heidän asiakaspalveluun ihan asiallisen tiedustelun toimitusaikataulusta. Tähän ei reagoitu mitenkään, joten laitoin uuden viestin. Vaan ei johtanut sekään mihinkään. Lähetin heille siis reklamaation (kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeiden mukaan), ja esitin toiveeni kaupan purusta/tilauksen peruuttamisesta. Edes siihen ei ole reagoitu mitenkään. Tilanne on nyt auki, mutta katsotaan mitä tapahtuu.

Kokemuksen hyvät puolet:

-Verkkokauppa oli (melkein, ks.alla*)selkeä

Huonot puolet:

-Toimitusaika ei pitänyt ollenkaan paikkaansa -Tuote ei ole tullut edes perille -Asiakaspalvelu ei reagoi/vastaa viesteihin

*Pienenä kritiikkinä huomioisin vielä että verkkokaupan asiakaspalvelun puhelinnumero on muuten maksullinen. Tieto siitä tosin löytyy kirjaimellisesti "pienellä präntättynä" yhteystietojen alalaidasta: "soitettaessa matka-viestinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 18,05 snt/min".

Loppulauselmana... en voi suositella. Annoin 0 tähteä koska en ole saanut tuotetta, enkä edes asiakaspalvelua kiinni.

Mielestäni jokaisen verkkokaupan/kaupan tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu toimiva asiakaspalvelu. Mikäli toimitusaikataulu ei pidä, olisi hyvä lähestyä asian tiimoilta asiakasta. Yleensä asiakkaillakin riittää kyllä ymmärrystä, jos heidät vain pidetään ajan tasalla. Se että jätetään tuotteen maksanut asiakas pitkäksi aikaa odottelemaan, ja kaupan päälle vielä ignorataan asiasta tiedustellessa, on sen luokan kardinaalimunaus että luotto menee kyllä kerrasta. Vaan eipä mitään, jatkossa vain asion jossain muualla.


6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Veikon Kone Oy arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu