Game House arvostelun kommentointi

24.7.2018
Törkeä asiakaspalvelu


Tilasimme ja maksoimme ennakkoon pelikoneen (nes mini). Ensimmäisen kerran kun soitin ja kysyin miksei kone ole saapunut sovittuun aikaan mennessä minulle ilmoitettiin melko tylyyn sävyyn että ensimmäinen erä myöhästyi ja saapuu noin kuukauden päästä. Sitten kun soitin uudestaan sanottiin että eka erä menee joillekin muille eli ei riittänyt meille vaikka olimme maksaneet. Kolmannella kerralla saimme sentään sähköpostia missä sanottiin että siirtyy jälleen pari kuukautta eteenpäin vaikka niitä on ihan kaupan hyllyilläkin tällä hetkellä! Soitimme jälleen ja halusimme rahat takaisin. Saimme vastaukseksi "HAISTA PASKA". Että sellaista asiakaspalvelua. En todellakaan suosittele ainakaan maksamaan etukäteen yhtään mitään tai muutenkaan ostamaan mitään täältä. Minusta todella hävytöntä käytöstä.


7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Brother
25.7.2018 10:34
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Kuluttaja-asiamiehelle ilmoitus ja sitten poliisille rikosilmoitus.
Ex-ex
12.8.2018 0:38
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Olen ollut aikoja sitten harjoittelemassa kyseisessä yrityksessä justiinsa asiakaspalvelua, sekä kouluttanut uusia harjoittelijoita asiakaspalvelun suhteen.

Tässä tilanteessa suosin ottamaan poliisiin yhteyttä, jos sitä ei ole aikaisemmin tehty. Asiakkaan kanssa pitää aina sopia rahojen palautus eikä huudella moisia takaisin, kovin ikävää tuommoinen.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Game House arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu