Rentalcars.com arvostelun kommentointi

8.7.2018
Vältä välittäjiä, asioi aina suoraan vuokraamon kanssa


Olen käyttänyt Rentalcars.com välittäjää useita kertoja muutaman viime vuoden aikana ja hommat sujuneet aikaisemmin kohtalaisesti. Lisäkuluista on aina säätämistä, mutta se on pientä kun selvisi heidän business-mallinsa. Nyt oli varattuna ja 3kk ennakkoon maksettuna kaksi autoa Rooman AVISille: toinen 7h tila-auto ja toinen isomman luokan henkilöauto. Lento oli myöhässä, laukut kesti ja Avisin tiskille tunnin jonottamisen jälkeen olimme yli 3h pyydetyn ajan jälkeen vihdoin tiskillä ja meille ilmoitettiin, että autot on annettu pois ja muitakaan autoja ei ole saatavilla. Ennakkomaksusta ei ollut mitään hyötyä, vuokraamo ei sitä saa. Vuokraamo saa vain varauksen, kellonajan ja AVISilla on kuullemma 60 min jälkeen oikeus antaa autot muille. Lennon numeron ilmoittamisesta ei ollut mitään hyötyä. AVISia ei olisi voinut vähempää meidän ongelma kiinnostaa, pyysivät vain olemaan yhteydessä Rentalcars.comiin ja menemään muualle. Joten kiitos myös AVIS.

Rooman kentällä on kesäaikaan todella ruuhkaista ja autoista on pulaa. Vuokraamoilla oli vapaana ainostaan Fiat Panda tai 500 tyyppisiä pikkuautoja, ei edes normikokoisia henkilöautoja, joten olimme 8 henkilön ja matkatavaroiden kanssa pulassa. Onnistuimme lopulta huonosti nukutun hotelliyön jälkeen löytämään yhdestä palvelualttiista pikkuvuokraamosta seuraavana päivänä 2 kpl toiseksi pienimmmän luokan autoja. Kustannus oli kolminkertainen alkuperäiseen varaukseen nähden ja autot siis huomattavasti pienempiä, mutta onnistuimme sentään pakkautumaan niihin. Lisäksi päälle tuli tietenkin vielä ylimääräisiä taksi- ja hotellikuluja.

Rentalcars.com hyvitti ainoastaan alkuperäisen varauksen summan vähennettynä 50 euron käsittelykuluilla. Mitään muita kuluja ei kompensoitu. Suosittelen vahvasti asioimista vuokraamoiden kanssa suoraan, etenkin jos haluaa varmistaa varauksen voimassaolon. Ongelmatilanteissa ei törmää sitten myöskään tällaiseen vastuun pakoiluun.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Rentalcars.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu