MRoom arvostelun kommentointi

9.5.2018
Mroom parturi


Mroom parturi tässä moi, kerrompa hieman miksi nämä jäsenyydet uudistui, tässä keskustelussa on selkeästi puhetta asiasta. Ymmärrän, että jos on tottunut pitämään omaa tukkaa koko ajan millin pituisena, mutta viikon välein meillä leikkaamassa silverkortin hinnalla, maksaa teiltä 7€ per leikkaus, elikkä käytännössä puoli- ilmainen. Olemme kasvava yritys, ja koska jonot tukkiutuu kun porukka ravaa kerran viikkoon leikkaamassa, ja toisen kerran vain pesettämässä, asian eteen pitää jotakin tehdä, että yritys pärjää. Uudistuksen myötä jonotus on nopeutunut huomattavasti, ja palvelun taso on noussut. PS:Jäsenyyttä saa edelleen käyttää rajattomasti, mutta ei ilmaiseksi.


11 / 36 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Niko. J
15.6.2018 15:58
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Belgium)
Mielenkiintoinen avautuminen parturilta, joka on juuri valittu vuoden franchising yritykseksi ja takoo voittoa ennen näkemättömällä tavalla. En yhtään ihmettele, sillä kortit menevät kuin kuumille kiville, mutta palvelun määrä on vakio.

Normaali toimenpide olisi, että jos asiakkaat lisääntyy ja jonot tökkii, niin palkataan lisää henkilökuntaa. Nyt pidetään henkilökunta aina sama määrä liikkeessä ja laitetaan ihimiset jonottamaan. Syystäkin porukkaa risoo. Ja tietysti syytetään sitten niitä asiakkaita, jotka haluavat konseptin mukaisesti pitää hiukset lyhyinä. Siis sen alkuperäisen idean mukaan, jossa sait rajattomasti käydä parturissa ja pitää pääsi siistinä tiettyyn hintaan.

Itse olin jäsen vuosikausia. Kamelin selkä on nyt katkennut. Siirryin muualle, sillä palvelun taso on ollut surkea ja jonottaminen on perseestä. Olen suurehkoa hintaa (kultakortti) perustellut itselleni sillä, että voin ohittaa edes muutaman muun jäsenen ja etenkin sillä, että voin leikata tukkani tarpeeksi usein. Minulle se tarkoittaa n. 10 - 20 päivän välein.

Nyt sama toimenpide vaatisi jo platinum kortin ja sekään ei välttämättä riittäisi. En voi millään enää perustella itselleni sitä, että jonottaisin huonosta palvelusta ylihintaan. Vielä kun parturi tällä lailla halveksuu niitä, jotka konseptiin aikanaan tarttuivat.

Lycka till. Varmaan teille riittää jatkossakin asiakkaita, mutta ei minusta. Näköjään en ole ainut pettynyt kun näitä juttuja lukee.
Tyytymätön asiakas
21.8.2018 1:06
  (IP-lokaatio: Jyväskylä, Finland)
Täällä samat. Eikö se hiusten siistinä ja lyhyinä pito ollut alunperin koko puljun idea? Ja nyt se on unohdettu käyntejä rajoittamalla. Pitänee ruveta etsimään parturipalveluja jostain muualta (tai kasvattaa pidempi letti).
Pasi, Vantaa
23.10.2018 14:06
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
jostain se raha pitää repiä kun yritystuet on loppuneet. jonot kyllä lyhenee kun asiakkaat vähenee.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki MRoom arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu