Vähänkäytetty.fi arvostelun kommentointi

16.4.2018
Hidas sivusto, puutteelliset hakutoiminnot, hidas toimitus


Vahankaytetty.fi:n idea on todella hyvä, mutta valitettavasti toteutus ei niinkään. Seuraavassa listaan tyytymättömyyteni aiheet:

1) Sivusto itsessään palveluna. - Sivusto pyörii todella hitaasti laitteesta ja yhteysnopeudesta riippumatta - haut kestävät iäisyyden. - Haussa pitää ensin valita kategoria, sitten vasta voi hakea. Nyt jos olen kiinnostunut vaikkapa Ted Bakerin mekoista, laukuista ja kengistä, minun on haettava kaikkia näitä erikseen - sillä hemmetin hitaalla haulla. Työlästä! - Hakutuloksista voi valita "näytä myyjän kaikki tuotteet", mikä olisi oivallista, mutta valitettavasti näitä tuotteita saattaa olla vaikka 187, eikä sieltä voi rajata esimerkiksi "naisten vaatteet", vaan joudut katsomaan kaikki myyjän tuotteet läpi, niin vauvanvaatteet, kirjat kuin kodintekstiilitkin sun muut, nähdäksesi ne mahdollisesti kiinnostavat muutamat naisten vaatteet. Sanomattakin lie selvää, että tämä jää helposti sivuston hitauden vuoksikin tekemättä, ja moni ehkä kiinnostava tuote löytymättä. - hakujen yhteydessä tarjottava "voisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista" -toiminnon logiikka on hieman outo, kun se tarjoaa kokoa 36 hakeneelle koon 44 tuotteita. Suosittelulogiikka on kertakaikkisen pielessä ja menee tämäkin toiminto sitten hukkaan asiakkaan kannalta.

Hakutoimintojen huonous surettaa, sillä kovalla työllä vahankaytetty.fi:sta voi löytää oikein hyviä tuotteita, ja on sääli että hakutoimintoja ei ole työstetty toimivammiksi ja käyttäjäystävällisemmiksi, sillä uskon että paljon hyvää jää löytymättä tästä syystä.

2) Tuote-esittelyt eivät anna riittävän hyvää kuvaa tuotteesta: Ensinnäkin kuvien laatu on usein aivan liian huono. Käyttäjien itse ottamat kuvat ovat usein todella surkeita: hämäriä, tuotteesta näkee vain osan, lisäksi kuvia on usein vain yksi. Heidät pitäisi ohjeistaa paremmin ja esimerkiksi aina vaatia joka tuotteesta useampi kuva. Toiseksi tuotekuvaukset ovat kovin puutteellisia: Esimerkiksi laukusta ei ole sanottu onko se nahkaa vai ei, eikä esimerkiksi tuotteen mittoja ole annettu. Tuotteen koko voi myös olla virheellisesti määritelty. Ostin itse esimerkiksi mekon joka oli myyjän kuvauksen mukaan kokoa S, kun tuotelapussa sitten lukikin että kokoa US12, joka on siis lähinnä L tai suorastaan XL. Mekko meni kaverille - vaikka sen olisi toki saanut virheellisten tietojen takia palauttaa ilman lähetyskustannuksia, kuten lain mukaan toki kuuluukin - siksi en laske sitä palvelulle plussaksi. Toisessakin tilauksessa oli yksi tuote, jonka koko oli päin prinkkalaa.

3) Tuotteiden toimitus on luvattua hitaampaa. Sivuilla luvataan lähettää tuotteet viimeistään seuraavana arkipäivänä, mutta nyt kun olen kolme kertaa tilannut, kaksi kertaa kolmesta olen saanut vielä viisi päivää myöhemmin kysellä lähetykseni perään, kun lähetystunnus ilmoittaa että "lähetys ei ole vielä saapunut postille". Asiaa ei ole pahoiteltu eikä hyvitelty, mistä päästäänkin viimeiseen kohtaan:

4) Asiakaspalvelu on tympeää ja ylimielistä. Virheitä ei pahoitella, hyvityksiä ei tunneta. Kun esitin parannuksia hakutoimintoihin, vastaus oli lähinnä että "nykyinen hakumme on hyvä". Lisäksi, kun ilmoitin teknisestä virheestä palvelussa, mistä johtuen tilaus ei onnistunut(tarjosi 0 eur postimaksuja, joita palvelussa ei koskaan ole), tieto ei mennyt eteenpäin tekijöille, koska asiakaspalvelija ei uskonut minua :) Kehittymishalua ei tunnu olevan. Se on sääli, että tämä olisi ainakin minulle potentiaalisesti todella kiinnostava ostopaikka ja löytöaitta. Nyt paljon hyvää menee hukkaan ja jää löytymättä, ja suuhun jäävä kokonaismaku on tympeä.


11 / 13 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Hidasta
25.2.2021 21:18
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Myyntiin laittaminen on hidasta, vaikka lupaavat, että tuotteet julkaistaan myyntiin 10 arkipäivän kuluessa paketin jättämisestä kuljetukseen, niin laittavat vasta 20 päivän jälkeen, sitten kun vihdoin ja viimein saa aikaiseksi julkaistua myyntiin, niin osa tavaroista onkin kadonnut, että muka (odottaa vielä tuotetta varastolle) vaikka kaikki tuotteet on lähetetty samassa lähetyksessä. Ilmeisesti joku tarvitsee itselleen ilmaiseksi tavaraa, kun häviävät sen jälkeen kun on lähetetty. Tai sitten hylkäävät tuotteita muuten vain, että saavat laitettua muka hyvätekeväisyyteen. Asiakaspalvelusta jos jotain erehtyy kysymään, niin aina saa odottaa pitkään vastausta ja vastaukset ovat aina jotenkin negatiiviseen sävyyn asiakkaalle. Asiakaspalvelussa olisi paljon korjattavaa.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Vähänkäytetty.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu