MyTrendyPhone arvostelun kommentointi

8.2.2018
Surkeaa toimintaa.


Todella hidas palvelu ja huonoa asiakaspalvelua, joutuu viikkotolkulla odottamaan korjausta ja tuotteen saaminen takaisin tuntuu kestävän normaalia kauemmin, no ehkä se ei ole niiden vika ainakaan kokonaan. En voi kyllä suositella ko. yritystä kenellekään.


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Vexi
26.2.2018 12:58
  (IP-lokaatio: Lempäälä, Finland)
Lähetys minullakin seisoo jossain varastossa, ainoastaan sähköinen rekisteröinti on tapahtunut eikä neljään päivään ole tapahtunut mitään. Toimitus luvattiin 1-2 päivää. Otin yhteyttä chatin kautta, lupailivat postikuluista alennusta. Kun kyselin kaupan purkua katkaisivat yhteyden. Tämäkin firma on aikaisemmin toiminut suht hyvin, nyt ei tarvitse enää tuolta tilata mitään, ja kehoitan muitakin jättämään kyseisen lafkan pois listoiltaan.
Mytrendyphone.fi
31.10.2018 14:32
  (IP-lokaatio: Kladovo, Serbia)
Rakas,
Hyväksy vilpittömät anteeksipyyntömme aiheuttamista haitoista. Meille on ensisijaisen tärkeää luoda hyvän ostokokemuksen kaikille asiakkaillemme ja pyrimme parhaamme mukaan parantamaan palveluamme. Pyydämme sinua tarkistamaan päätöstäsi merkitä myyjä suoritustamme negatiivisella kommentilla, ja todella toivomme, että olet asiakkaamme tulevaisuudessa. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Kiitos kärsivällisyydestäsi ja ymmärryksestäsi.
Toivotamme sinulle ihanaa päivää!
MyTrendyPhone.fi
Puskaradio
1.11.2018 12:49
  (IP-lokaatio: Hyvinkaeae, Finland)
Suomessa ei ole tapana kutsua asiakasta rakkaaksi. Omaa puolisoa tai lastaan voi kutsua rakkaaksi. "Rakas"-sanan voi suosiolla jättää pois kokonaan näissä kommenteissa. Sana ei ole sama kuin englannin "Dear".
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki MyTrendyPhone arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu