Travellink arvostelun kommentointi

6.2.2018
Travellink: saat mitä et tilannut


Huomaa, että yhtiö pyrkii tekemään tuloksen toimilla, joita asiakas ei kaipaa!

Tutkin kotimaan lentoja Momondosta, aiempaan tapaan. Muilla käyttämilläni välittäjillä ei ole ilmennyt seuraavia ongelmia. Valitsemani lentojen hinnat eivät vastanneet sitä hintaa, jonka Momondon suodatin ilmoitti. Tämähän on vain teknistä kikkailua, kun muut kulut piilotetaan niin, ettei Momondon suodatin niitä hoksaa.

Hämmästyin, kun Danske Bank puuttui verkkomaksuvaihtoehdoista. Mitä!? Yksi yleisin pankki Suomessa! Silloin jo mietin, että tähän täytyy olla erityinen syy: ja selvisihän se. Kun sivu palaa viimein muutaman minuutin päästä takaisin maksuvaihtoehtonäkymään, on se vaihtanut kohdallani (kuten aiemmillakin kommentoijilla) paluulennon päivämäärän. Lisäksi käyttämänsä maksunvälittäjä Trustlyn sivuston suomen kieli on virheitä täynnä: tämä kertoo jo paljon ja olisi kannattanut lopettaa eteneminen jo siinä kohtaa.

No jatkat siitä, mutta varauksesi onkin muuttunut, kätevää, ja varauksen tehtyäsi huomaat asian. (varminta aiheuttaa harmia asiakkaalle on matkustuspäivän vaihtuminen, kellonaika ei välttämättä ole niin iso juttu kaikille)

Asiakaspalveluun jonotat ja sinua veloitetaan 10e mitätöinnistä (siis molemmat lennot, vaikka vain toinen olisi virheellinen) ja lisäksi 10e palvelumaksua päälle. Siis kun lippujen hintaan sisällytettiin jo yksi palvelumaksu, jota ei Momondossa nähnyt! Annoin palautetta, peruuttaa varaukseni ja maksoin 20e. Heti perään varasin halvemmalla toisesta välityksestä matkani.

Tuin siis Travellinkin asiakasta harhauttavaa toimintaa 20 eurolla. Tämä kaikki, jotta pääsen kertomaan kokemukseni Teille, sekä kuluttajansuoja-viranomaiselle. Mikäli yhtiö olisi tarjonnut ilmaista mitätöintiä tai muuta asianmukaista kompensointia, asia olisi ollut puolestani siinä. Arvostelun 0,5 tähteä annan siitä, että puhelinpalvelu kuitenkin oli oikeasti olemassa.

Matkustan nyt täsmälleen samoilla Finnairin lennoilla, kuin alunperin suunnittelinkin. Tsemppiä teille, ketkä olette yhtiön palveluksessa.


6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Travellink arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu