Webhotelli.fi arvostelun kommentointi

26.1.2018
Palvelu huonontunut vuosi vuodelta


Olin Webhotelli.fi:n asiakas yli kahdeksan vuotta ja ongelmia on ollut enemmän tai vähemmän koko ajan. Välillä firmalta jäi domain uusimatta, vaikka olin maksanut laskut ajallaan, ja nettisivuni toimivat usein hitaasti tai olivat kokonaan nurin. Aika pitkään siedin ongelmia pelkästään sen takia, että palvelu oli edullinen ja varsinkin alkuvaiheessa firma hyvitti mokiaan antamalla samaan hintaan enemmän levytilaa tai muita etuja.

Viimeisen vuoden aikana esimerkiksi sähköposti on toiminut todella epäluottavasti. Ensimmäisen kerran minulla oli vuosi sitten sähköposti nurin yli viikon, ja asiakastuki reagoi korjauspyyntöihini vasta useamman viestin jälkeen. Kuten täällä moni muukin on kommentoinut, liiketoimintaa on vaikea harjoittaa, jos ei sähköposti toimi. Reilun viikon jälkeen webhotelli korjasi ongelman, tosin väitettyään ensin virheellisesti, ettei ongelmaa enää ole. Ongelman korjaamisen jälkeenkin sähköposti on toiminut epäluotettavasti.

Kun Webhotelli vielä päätti nostaa hintoja (minun kohdallani yli kaksinkertaiseksi entisestä) ja karsia mm. kuukausiliikenteen määrän puoleen siitä, mitä aiemmassa paketissani oli, päätös vaihtaa palveluntarjoajaa oli helppo.

On varsin erikoista toimintaa paikata ensin omia töppäilyjään antamalla asiakkaalle samaan hintaan lisää ominaisuuksia ja sitten myöhemmin tuplata palvelun hinta ja ottaa aiemmin annetut edut pois.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Webhotelli.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu